x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Nu se amână nici o etapă!”

“Nu se amână nici o etapă!”

de Marius Mihalcea    |    16 Feb 2010   •   00:00

Vremea nefavorabilă nu-l sperie pe şeful LPF, Dumitru Dragomir: "Avem terenuri proaste, dar nu e vina mea. O să se joace în acest week-end!".



Ploaie sau, în cel mai bun caz, cer noros şi condiţii de ploaie. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru sfârşitul de săptămână, când sunt programate meciurile celei de-a 18-a etape a Ligii 1. "Vom juca cu Rapidul în mocirlă", a avertizat antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş. "Eram partizanul fotbalului, voiam să se joace în acest week-end, dar îmi dau seama că e practic imposibil. Jucătorii riscă să se accidenteze", a spus şi preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că reluarea campionatului nu se poate amâna sub nici o formă. "A, dacă ninge încontinuu până vineri sau sâmbătă şi pe un stadion nu se poate da zăpada la o parte, atunci se amână acel meci. Asta decide arbitrul. Dar etapa se dispută. În primul rând pentru că nu avem date libere şi în al doilea rând fiindcă televiziunile care transmit meciurile nu sunt interesate de etapele intermediare. Şi dacă nu se transmit meciurile, atunci trebuie să dăm banii înapoi televiziunilor care au cumpărat drepturile tv", a spus preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

×
Subiecte în articol: sport