x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nu suntem iobagi pe plantaţie"

"Nu suntem iobagi pe plantaţie"

08 Iul 2009   •   00:00
"Nu suntem iobagi pe plantaţie"
Sursa foto: Mario Morcov/Jurnalul Naţional

Tatăl lui Cosmin Gângioveanu şi-a apărat fiul, trimis la echipa a doua, deoarece a refuzat să plece în cantonamentul din Austria.



Într-o conferinţă de presă, Dan Gângioveanu (foto) a dorit să dea o replică comunicatului emis de club, prin care Cosmin era înfierat că a preferat să dea BAC-ul decât să se pregătească. "Lui Dorel Stoica i s-a permis să dea BAC-ul pentru că la 30 de ani nu are nevoie de pregătire fizică. Nu e posibil să spui că Dorel, la 30 de ani, nu are nevoie de pregătire fizică, iar fiul meu, la 19, da!

S-a mai spus că Dorel a amânat examenul la cererea clubului în anii trecuţi, când el abia a terminat liceul! Cosmin a luat nota 9,06 la BAC şi vrea să se înscrie la două facultaţi, FEFS şi ISE", a spus tatăl fotbalistului, care refuza ca fiul său să joace la echipa a doua: "Indiferent de repercusiuni, fiul meu nu va ajunge la satelit. Să-l suspende, dar în divizia D nu va juca! Are patru oferte din România şi trei din străinătate. Să i se dea drumul dacă nu e dorit aici, nu suntem iobagi pe plantaţii".

×
Subiecte în articol: sport