x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu vrea sa mai riste

Nu vrea sa mai riste

20 Apr 2004   •   00:00

La o zi dupa semi-esecul de la Piatra Neamt, care i-a detronat din fruntea Diviziei A, jucatorii Stelei isi doresc sa uite cat mai repede episodul moldav si sa reia lupta pentru titlu.

Ieri, la ora 16:00, antrenorul Victor Piturca si-a convocat elevii pentru analiza video a partidei cu Ceahlaul si o scurta sedinta de refacere.

PRUDENTA. Ambii jucatori de creatie ai ros-albastrilor, Aliuta si Florentin Dumitru, vor lipsi din meciul de sambata, cu FC Arges, fiind suspendati. Mai mult, Piturca nu va apela contra pitestenilor nici la serviciile internationalului Dorinel Munteanu, desi mijlocasul si-ar dori sa forteze o revenire pe gazon. Tehnicianul stelist intentioneaza sa-l aiba pe Dorinel in forma maxima in vederea dublei, din deplasare, cu FC Oradea (1 mai) si cu Gloria Bistrita (8 mai). Munteanu a jucat un singur meci intreg de cand a venit in Ghencea, la Brasov, bifand apoi 48 de minute cu Rapid si 20 cu Petrolul.

INCURAJARE. Jucatorii nu considera o drama egalul de la Piatra Neamt, spunand ca mai sunt destule etape pana la finalul luptei. Capitanul Mirel Radoi a dat tonul: „Nu e nici o drama, ca doar n-am pierdut o finala de campionat mondial! Sper ca jucatorii Ceahlaului sa joace cu aceeasi ardoare si in celelalte partide pe care le mai au de disputat". Omul cel mai in forma al Stelei din acest retur, Rica Neaga, s-a aratat si el increzator. „Nu dramatizam. Si Dinamo se mai poate incurca. Sunt convins ca roata se va invarti din nou!".

Paul Andone, Mihai Igirosanu


Nicolae Dica, „sapunit" de Piti

Ieri dupa-amiaza, cu prilejul analizei amanuntite a meciului de la Piatra Neamt, antrenorul Victor Piturca l-a certat serios pe Nicolae Dica, autorul ratarii imense din minutul 67, care putea duce scorul la 2-0. Dica a mai fost „sapunit" de tehnicianul Stelei si dupa meciul de la Brasov, tot din cauza unei uriase oportunitati irosite, in minutul 90, tot la scorul de 1-0. „Era asa de aproape, incat daca dadea in stanga sau in dreapta mea, primeam sigur gol", a recunoscut ieri portarul Ceahlaului, Radu Lefter.


Doar 250 de dolari pentru „plaiesi"

Inaintea partidei de la Piatra Neamt s-a vehiculat ideea ca Dinamo, rivala Stelei la castigarea campionatului, le va oferi 30.000 de dolari celor de la Ceahlaul in cazul in care ii vor incurca pe stelisti. Suspiciunile au fost alimentate si de prezenta antrenorului dinamovist Ioan Andone la meci. Jucatorii lui Marius Lacatus au fost anuntati insa de conducerea clubului ca pentru egalul cu Steaua vor fi recompensati cu doar 250 de dolari fiecare, aceasta suma fiind oferita de Gheorghe Stefan pentru victoriile de pe teren propriu.

×
Subiecte în articol: sport