x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport O nouă amânare în cazul Varga - Bălan

O nouă amânare în cazul Varga - Bălan

23 Mar 2010   •   00:00

Comisia pentru Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF a amânat marţi, pentru a doua oară, luarea unei decizii în cazul Varga - Bălan. La 16 martie, aceeaşi comisie îşi declinase în parte competenţa în judecarea cazului, trimiţând unul dintre capetele de cerere, cel privind legitimitatea transferurilor celor doi fotbalişti, la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

Bănăţenii şi-au modificat plângerea săptămâna trecută, renunţând să mai conteste legalitatea transferurilor lui Varga şi Bălan de la Sportul la Rapid, ci doar dreptul de joc al celor doi la partida directă dintre cele două formaţii. Cazul s-a întors astfel la Comisia LPF, care nu a luat nici marţi o decizie.

"M-am săturat să ne paseze de la o comisie la alta. Este un mod de nu avea linişte nici noi, nici cei de la Rapid. Data viitoare o să venim cu cei de la Rapid de mână şi o să rugăm comisia să dea un verdict. Dacă o să găsim cea mai mică portiţă o să mergem la TAS pentru că se întârzie intenţionat", a declarat preşedintele lui FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian. Rapidul nu a avut nici un reprezentat la şedinţa de marţi.

×
Subiecte în articol: redactie