x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport O victorie in ultimele secunde

O victorie in ultimele secunde

31 Mai 2004   •   00:00

Ultimul meci in fata propriilor suporteri s-a incheiat cu bine pentru echipa pregatita de Ion Marin, Farul reusind victoria in fata unei formatii pentru care trei puncte erau vitale in indeplinirea baremului , 25 de puncte.

AMBITIE. In ciuda ploii torentiale care s-a abatut asupra stadionului "Gheorghe Hagi", cele doua echipe au reusit sa creeze spectacol. Chiar daca prima repriza a apartinut in totalitate "marinarilor", care au intrat la vestiare cu un avantaj de doua goluri (2-0), acest lucru nu i-a demoralizat pe oradeni. Acestia au revenit miraculos stabilind egalitatea pe tabela de marcaj cu 4 minute inainte de final (2-2), dupa un 11 metri transformat de Gado.

SANSA. Farul nu a incetat sa lupte pentru cele trei puncte puse in joc, "marinarii" obtinand un penalty in ultimele secunde. "Ma bucur ca am castigat, chiar daca a fost o victorie cu peripetii", a declarat Ion Marin la finalul partidei, a carui demisie a fost ceruta de cei 200 de spectatori prezenti la meci. (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport