x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olaroiu: "Gigi poate să joace şi să antreneze tot el. Ce nevoie mai are de mine?"

Olaroiu: "Gigi poate să joace şi să antreneze tot el. Ce nevoie mai are de mine?"

23 Oct 2008   •   00:00

Intr-un interviu acordat Prosport, Cosmin Olaroiu a facut o serie de dezvaluiri despre relatia sa cu Gigi Becali in perioada cand antrena echipa stelista, lansand chiar un atac virulent la adresa acestuia in ceea ce priveste relatia cu antrenorii.



Imediat dupa ce Marius Lacatus si-a dat demisia Gigi Becali a incercat sa-l contacteze pe Cosmin Olaroiu, pentru a prelua banca tehnica a Stelei. Olaroiu avea telefonul inchis, echipa pe care o antreneaza in Arabia Saudita sustinand la acea ora un meci de campionat.

Intre cei doi a avut loc o discutie telefonica, aseara tarziu, Olaroiu declinand oferta finantarului stelist. Motivatia refuzului sau s-a concretizat intr-o declaratii fara echivoc.


"M-a luat imediat: „Hai! Te aştept la Bucureşti! Zi repede, vii la Steaua?“. I-am spus că nu e sănătos, dacă el crede că eu mă întorc aşa, în orice condiţii, la Steaua. În momentul de faţă e exclus să revin."

"Gigi Becali a atins un nivel la care nu mai are nevoie de antrenor! Poate să joace el şi să antreneze tot el. Ce nevoie mai are de mine?"

"Eu, cât timp am fost la Steaua, am avut abilitatea să-l păcălesc pe Gigi să creadă că fac ce vrea el, dar, de fapt, făceam ce voiam eu."

"S-a ofticat că l-am refuzat şi am zis că nu mă întorc la Steaua. Pe mine nu mă comandă nimeni! Deci, nici Gigi Becali. Repet, e exclus să mă întorc acum la Steaua, şi dacă o voi face vreodată, nu are cum să se bage Gigi Becali peste mine."

"Eu îl respect pe Gigi, e prietenul meu, dar să aibă grijă ce vorbeşte despre mine. Eu sunt băiat bun, nu mă iau de nimeni, dar vreau să fiu lăsat în pace. Îi transmit lui Gigi să nu mă confunde cu altcineva, că ar face o mare greşeală!"
www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport gigi