x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim a învins pe Viborg şi e la un punct de semifinale

Oltchim a învins pe Viborg şi e la un punct de semifinale

21 Feb 2010   •   00:00

Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut, duminică seara, a treia victorie consecutivă în grupa principală II a Ligii Campionilor, 27-26 pe teren propriu cu Viborg.

Marcatoarele echipei antrenate de Radu Voina au fost: Neagu (8 goluri), Maier (5), Stanca (4), Vizitiu (3), Fiera (2), Beşe, Nechita, Manea, Lecuşanu şi Puşcaşu. Pentru formaţia daneză, cele mai multe reuşite i-au aparţinut lui Popovici (8), în timp ce Cristina Vărzaru a marcat de trei ori.

În primele două partide din grupa a II-a, campioana României învinsese în deplasare pe Hypo Viena, cu 31-26, şi pe teren propriu pe Dinamo Volgograd, scor 30-24.

În celălalt meci din grupă din această etapă, Dinamo Volgograd a învins-o pe Hypo Viena cu 27-21. După trei etape, Oltchim este lider cu 6 puncte, urmată de Viborg (4p), Dinamo Volgograd (2p) şi de Hypo Viena (0p). Vâlcencele mai au nevoie de un punct pentru a-şi asigura calificarea în semifinalele competiţiei.

În următoarea etapă, la 6 martie, Oltchim va juca în deplasare cu Dinamo Volgograd, iar Hypo Viena, pe teren propriu, cu Viborg. Primele două clasate în cele două grupe principale se vor califica în semifinalele Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: redactie