x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim i-a propus lui Radu Voina prelungirea contractului

Oltchim i-a propus lui Radu Voina prelungirea contractului

20 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, joi, că i-a propus antrenorului Radu Voina prelungirea contractului cu un sezon, iar tehnicianul va da un răspuns până la începutul săptămânii viitoare. "Eu sper să accepte, are termen până luni să ne dea răspunsul. Am mai spus, pledez pentru continuitate şi nu am ce-i reproşa tehnicianului Voina", a declarat Gavrilescu.

Contractul lui Radu Voina cu Oltchim expirase la 19 mai.

Referitor la handbalistele care sunt la final de contract cu campioana României, Gavrilescu a spus că negocierile cu acestea vor începe luni. "Nu a semnat nici Paula Ungureanu, nici celelalte handbaliste cărora le expiră contractul. Discuţiile cu ele vor începe luni şi depind mult de răspunsul lui Voina", a explicat ea.

Handbalistele care se află la final de contract cu Oltchim sunt Roxana Han, Paula Ungureanu, Narcisa Lecuşanu, Steluţa Luca şi Olga Vaşciuk. Dintre acestea, Narcisa Lecuşanu a anunţat că se retrage din activitate.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut, marţi, titlul de campioană a României, pentru a 16-a oară în istorie, iar la finalul săptămânii trecute a jucat finala Ligii Campionilor, pe care a pierdut-o în faţa danezelor de la Viborg HK. Handbalistele antrenate de Radu Voina au obţinut astfel cea mai mare performanţă a unei echipe de club din România, după 1989, când fotbaliştii de la Steaua jucau şi pierdeau, la rândul lor, finala Cupei Campionilor Europeni.

×
Subiecte în articol: redactie