x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim îşi caută antrenor în străinătate

Oltchim îşi caută antrenor în străinătate

03 Iun 2010   •   00:00
Oltchim îşi caută antrenor în străinătate
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Finalistă a Ligii Campionilor la handbal feminin în acest an, Oltchim Râmnicu-Vâlcea speră ca la capătul sezonului viitor să cucerească trofeul având pe bancă un antrenor străin. După ce Radu Voina a refuzat oferta de prelungire pe un an a contractului cu echipa alături de care a cucerit şi campionatul României, preşedintele clubului, Ioan Gavrilescu, testează piaţa internaţională în căutarea unui tehnician potrivit.

"În proporţie de 80%, tehnicianul Oltchimului va fi unul străin. Chiar nu ştiu ce român putem aduce, deoarece nu îmi vine în minte nici un nume acum. Am luat decizia de a aştepta câteva zile, până duminică, atunci când vom avea la club o şedinţă şi vom decide cu cine vom negocia. În acest moment nu se ştie nimic. Nu se pune problema să vină Anja Andersen sau Herbert Muller. Am înţeles că Anja are probleme de sănătate, iar Muller are contract în Germania", a spus Gavrilescu.

Oficialul a dezvăluit că patru jucătoare şi-au prelungit contractele cu Oltchim: "Contractul Valentinei Elisei a fost prelungit automat pentru încă şase luni, perioadă în care a fost accidentată. Paula Ungureanu şi Steluţa Luca au semnat pentru încă un sezon, iar Tereza Pâslaru şi Roxana Gatzel pentru încă doi ani. Singurul semn de întrebare este la Gabriella Szucs, în legătură cu care va decide noul tehnician al Oltchimului", a precizat Gavrilescu. Radu Voina se va axa doar pe activitatea de selecţioner al echipei naţionale feminine, cu care mai are contract până la Olimpiada din 2012, de la Londra.

×
Subiecte în articol: sport antrenor oltchim rm. valcea