x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim îşi va afla adversarele din grupele Ligii Campionilor la 19 ianuarie

Oltchim îşi va afla adversarele din grupele Ligii Campionilor la 19 ianuarie

de Vlad Ionescu    |    15 Ian 2010   •   00:00

Tragerea la sorţi a celor două grupe principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc la Linz (Austria), cu ocazia conferinţei de presă prilejuită de deschiderea oficială a turneului final al Campionatului European masculin.



Cele opt echipe calificate vor fi împărţite în două grupe, datele de disputare a meciurilor fiind următoarele: 6-7 februarie, 13-14 februarie, 20-21 februarie, 6-7 martie, 13-14 martie şi 20-21 martie. Primele două clasate se vor califica în semifinale, care se vor disputa după sistemul "prima clasată în grupa A cu a doua clasată în grupa B şi a doua clasată în grupa A cu prima clasată în grupa B". Formaţiile care s-au întâlnit în grupele preliminare nu vor putea face parte din aceeaşi grupă principală.

Oltchim Râmnicu Vâlcea ocupă primul loc în clasamentul grupei C, cu 8 puncte din 5 meciuri, fiind deja calificată între cele mai bune opt echipe ale Europei. Pe locurile următoare se situează Gyor ETO (Ungaria) cu 6 puncte, Zvezda Zvenigorod (Rusia) cu 5 puncte şi SD Itxako (Spania) cu un punct. În ultima etapă, Oltchim va juca duminică, în deplasare, cu Gyor ETO, rezultatul acestui meci urmând să stabilească locul de pe care va merge mai departe campioana României. Dacă îşi va păstra prima poziţie, echipa antrenată de Radu Voina va fi cap de serie la tragerea la sorţi.

×
Subiecte în articol: sport