x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim joacă în Rusia pentru semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim joacă în Rusia pentru semifinalele Ligii Campionilor

de Ionut Paduraru    |    05 Mar 2010   •   00:00

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va juca sâmbătă al patrulea meci din grupa principală a Ligii Campionilor, în deplasare, cu Dinamo Volgograd. Jucătoarele lui Radu Voina au câştigat primele trei întâlniri din grupă şi mai au nevoie de un singur punct pentru a se califica în semifinale.

Voina se teme însă de această partidă, în care Dinamo îşi joacă ultimele şanse de a merge mai departe. "Rusoaicele nu au abandonat lupta şi au şanse reale de a ajunge în semifinale, aşa că vor juca împotriva noastră pe viaţă şi pe moarte. Dacă noi nu pierdem atunci situaţia va fi clară, Oltchim va fi în semifinale, indiferent de rezultatele din ultimele două etape. Nu ne pot surprinde cu ceva, dar va trebui să fim foarte atenţi", a spus Voina.

După trei etape, Oltchim este lider în grupă cu 6 puncte, urmată de Viborg (4p), Dinamo Vogograd (2p) şi de Hypo Viena (0p).

Partida Dinamo Volgograd - Oltchim va fi transmisă în direct de Sport.ro, sâmbătă, de la ora 13:00. Celălalt meci din grupă, Hypo - Viborg, se dispută sâmbătă seara, de la ora 21:20.

×
Subiecte în articol: redactie