x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim merge în semifinale de pe primul loc

Oltchim merge în semifinale de pe primul loc

14 Mar 2010   •   00:00

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi-a asigurat ocuparea primei poziţii în grupa II principală a Ligii Campionilor după victoria cu 32-27 (17-14) obţinută, duminică, în faţa formaţiei austriece Hypo Viena.

Marcatorele echipei noastre au fost Vizitiu (9 goluri), Maier (8), Nechita (3), Fiera (2), Neagu (2), Stanca (2), Lecuşanu (2), Puşcaşu, Beşe, Luca şi Şimkute.

Elevele lui Radu Voina au acumulat 9 puncte în această fază a competiţiei, cu 3 mai mult decât Viborg, a doua clasată, şi nu mai pot părăsi fotoliul de lider indiferent de rezultatul din meciul direct care se va juca în ultima etapă, la 20 martie, în Danemarca. Vâlcencele obţinuseră calificarea în semifinale încă din etapa trecută.

Oltchim este singura echipă neînvinsă în această ediţie a Ligii Campionilor. În semifinale, campioana României va întâlni echipa clasată pe locul secund în grupa principală I, adversarele posibile fiind Larvik (Norvegia) şi Gyor (Ungaria).

În ediţia trecută, Oltchim Râmnicu Vâlcea a ajuns de asemenea în semifinale, unde a fost eliminată de Viborg, care a câştigat competiţia.

×
Subiecte în articol: redactie