x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim – Viborg, o finală scumpă

Oltchim – Viborg, o finală scumpă

de Mihai Igirosanu    |    27 Apr 2010   •   00:00
Oltchim – Viborg, o finală scumpă
Sursa foto: /Gsp/Intact Images

Oltchim Râmnicu-Vâlcea a anunţat preţurile celor 4.500 de bilete scoase la vânzare pentru meciul-retur al finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, contra echipei daneze Viborg, joc programat la 15 mai, la ora 20:45, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

PRIMELE BILETE VOR FI SCOASE LA VÂNZARE LA 3, 4, 5 ŞI 6 MAI, LA SALA TRAIAN DIN RÂMNICU-VÂLCEA
Preţurile biletelor: Categoria I - 200 lei (rândurile 1-9 de la etaj şi sectoarele centrale din spatele celor două porţi); Categoria a II-a - 150 lei (rândurile 10-18 la etaj şi sectoarele laterale din spatele celor două porţi); Categoria a III-a - 100 lei (sectoarele din colţurile sălii, la etaj). Aşa cum au promis conducătorii campioanei României, prioritate în achiziţionarea biletelor vor avea suporterii Oltchimului din Rm. Vâlcea.

Abonamentele fanilor nu vor fi valabile pentru returul finalei, dar posesorii acestora vor beneficia, în schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat în sectoarele sălii, în funcţie de valoarea acestor abonamente şi a preferinţelor solicitanţilor. Copiii în vârstă de până la 10 ani au acces gratuit, însoţiţi de persoane mature, neputând ocupa locuri în sală. Posesorii de abonamente vor putea să-şi cumpere primii bilete, de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 3 şi 4 mai.

Ceilalţi suporteri din Vâlcea vor putea să-şi achiziţioneze tichetele pe 5 şi 6 mai. Fanii din Bucureşti sunt aşteptaţi să-şi procure bilete în zilele de 7 şi 8 mai, între orele 9:00 şi 19:00, de la casele Sălii Polivalente.

×
Subiecte în articol: sport