x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olympique Lyon îl pierde pe Juninho

Olympique Lyon îl pierde pe Juninho

27 Mai 2009   •   00:00
Olympique Lyon îl pierde pe Juninho
Sursa foto: COLLIGNON JEAN MARC/MAXPPP TEAMSHOOT

Brazilianul Juninho se va despărţi, la finalul acestui sezon, de echipa de fotbal Olympique Lyon. Vedeta cariocas a evoluat la această grupare în ultimii opt ani, reuşind să câştige de şapte ori consecutiv campionatul Franţei.



"Juni ne va părăsi. Ne-a cerut să-l lăsăm să plece liber şi, pentru tot ceea ce a realizat aici, pentru tot ceea ce reprezintă el pentru clubul nostru, am acceptat acest lucru", a declarat preşedintele lui O.L., Jean-Michel Aulas. Mijlocaşul sud-american, care mai avea un an de contract cu clubul din Lyon, este suspendat pentru ultima etapă a sezonului, programată la sfârşitul acestei săptămâni.

În vârstă de 34 ani, Juninho a fost achiziţionat în 2001 de la clubul Vasco da Gama, reuşind să marcheze cel de-al 100-lea său gol pentru Olympique Lyon, sâmbătă, în partida de campionat cu Caen. El a evoluat de 44 de ori în reprezentativa Braziliei, pentru care a înscris şapte goluri. Presa franceză susţine că brazilianul are două oferte din Emiratele Arabe Unite, una dintre acestea de la clubul Al Nasr. După ce va renunţa la cariera de fotbalist, Juninho este aşteptat la Lyon, unde i se va oferi un post în cadrul clubului.

×
Subiecte în articol: sport