x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olympique Lyon - Real Madrid 1-0 AC Milan - Manchester United 2-3

Olympique Lyon - Real Madrid 1-0 AC Milan - Manchester United 2-3

16 Feb 2010   •   00:00

Manchester United a luat o importantă opţiune de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu 3-2 pe AC Milan, în prima manşă a optimilor de finală.

Italienii au deschis scorul încă din minutul 3, când balonul şutat de Ronaldinho a fost deviat de Carrick şi a ajuns în poarta lui Van der Sar. Manchester a restabilit egalitatea în minutul 36, prin Scholes, care a deviat excelent o centrare a lui Fletcher.

Englezii au preluat conducerea în minutul 66, când Rooney l-a depăşit în săritură pe Bonera şi a înscris cu o lovitură de cap la colţul lung. Acelaşi Rooney a majorat diferenţa după alte 8 minute, tot cu o lovitură de cap. Milanezii s-au consolat doar cu golul serii, marcat de Seedorf în minutul 85, cu călcâiul, după o pasă a lui Ronaldinho. United a mai avut o pierdere importantă în prelungiri, deoarece Carrick a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene şi va fi suspendat pentru retur.


În cealaltă partidă de marţi seara, Olympique Lyon a răsturnat calculele hârtiei şi a învins-o pe Real Madrid. Singurul gol al meciului a fost marcat de Makoun, în minutul 47, care a înscris cu un şut la vinclul porţii lui Casillas.

Manşa secundă va avea loc la 10 martie.

×
Subiecte în articol: redactie