x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oţelul contestă dreptul lui Cârţu de a sta pe bancă la Pandurii

Oţelul contestă dreptul lui Cârţu de a sta pe bancă la Pandurii

31 Mar 2010   •   00:00

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a depus, miercuri, un memoriu la LPF prin care contestă dreptul lui Sorin Cârţu de a sta pe banca tehnică a echipei Pandurii la meciul de vineri, din etapa a 25-a a Ligii I.

"Cârţu a primit şase etape de suspendare pe care nu şi le-a ispăşit. El a demisionat, iar antrenor principal până la revenirea lui a fost Liviu Ciubotariu. Contestăm dreptul lui Cârţu de a sta pe banca celor de la Pandurii la partida cu noi. El a primit acea suspendare ca antrenor principal, tot ca antrenor principal trebuie să o ispăşească. În cazul în care memoriul nu va fi judecat până la ora meciului, vom face contestaţie, iar Pandurii riscă să piardă cu 0-3", a spus Stan.

Cârţu a primit şase etape de suspendare pentru gestul de mâini încătuşate, făcut la adresa arbitrului Augustus Constantin, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, de pe teren propriu, disputată la 24 octombrie 2009, în etapa a 11-a a Ligii I. La 28 octombrie 2009, el şi-a reziliat contractul cu gruparea gorjeană

La 17 martie, tehnicianul a fost reinstalat la Pandurii, după ce Liviu Ciobotariu a demisionat. De la revenirea la Pandurii, Cârţu a stat pe bancă la două partide, cu CFR Cluj, scor 0-1, şi cu Steaua, scor 0-0.

Partida Pandurii - Oţelul se va disputa vineri, de la ora 14:00.

×
Subiecte în articol: redactie