x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OŢELUL – RAPID 2-1 ● Probleme în paradis

OŢELUL – RAPID 2-1 ● Probleme în paradis

18 Aug 2008   •   00:00
OŢELUL – RAPID 2-1 ● Probleme în paradis

Giuleştenii au suferit prima înfrîngere din acest sezon, anulîn-du-şi cel puţin pentru o perioadă statutul de echipă a momentului. Într-o partidă disputată cu porţile închise, căpitanul gălăţenilor, Gabriel Paraschiv, a fost din nou omul decisiv, deschizînd scorul printr-o torpilă de senzaţie şi pasînd sclipitor pentru Iorga şi reuşita acestuia de 2-0.



Giuleştenii au suferit prima înfrîngere din acest sezon, anulîn-du-şi cel puţin pentru o perioadă statutul de echipă a momentului. Într-o partidă disputată cu porţile închise, căpitanul gălăţenilor, Gabriel Paraschiv, a fost din nou omul decisiv, deschizînd scorul printr-o torpilă de senzaţie şi pasînd sclipitor pentru Iorga şi reuşita acestuia de 2-0. Rapid a redus din handicap prin noua achiziţie, sîrbul Djalovici, aflat la meciul de debut. Suspendat după derby-ul din etapa trecută, cu CFR Cluj, antrenorul rapidist Jose Peseiro a luat loc iniţial la masa presei, dar cu puţin timp înainte de startul partidei s-a mutat în tribună, aproape de banca de rezerve.

TENSIUNE. Înaintea meciului a avut loc un moment tensionat, Mircea Rednic, antrenorul Dinamo, următoarea adversară a Rapidului, nu a fost lăsat să intre pe stadionul din Galaţi. "Este ceva inadmisibil, o ruşine pentru conducerea LPF, pentru întreg fotbalul românesc! M-am simţit umilit! După 40 de ani în fotbal, să fiu dat afară?! Mi s-a spus că Sichitiu a cerut vehement să fiu dat afară. Oricum, le transmit că de ce le e frică nu vor scăpa. Mă vor pomeni toată viaţa lor. Am plecat pentru că nu am vrut să creez probleme clubului Oţelul, ei s-au purtat impecabil cu mine", a răbufnit tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare înainte de a părăsi arena.

×
Subiecte în articol: sport