x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - RAPID 3-3 / Devine specialitate

OTELUL - RAPID 3-3 / Devine specialitate

de Ovidiu Iordache    |    12 Sep 2005   •   00:00
OTELUL  -  RAPID 3-3 / Devine specialitate

Giulestenii au fost egalati dupa ce au condus cu trei goluri diferenta, declansand isteria fanilor, care au cerut plecarea antrenorului si a jucatorilor.

Rapid a demonstrat inca o data ca 3-0 este un scor periculos pentru ei. La fel ca in returul campionatului trecut, in Cotroceni, elevii lui Razvan Lucescu au risipit un avantaj de trei goluri, obtinand doar o remiza.

NEBUNIE. "La 3-0 nu ma mai asteptam la nimic, doar sa nu luam prea multe", a spus directorul general al gazdelor, Marius Stan. "Echipa mea s-a relaxat prematur, dovedind un amatorism total. Avem probleme psihice, asta e clar. A fost un spion al lui Feyenoord la meci, probabil o sa creada ca suntem o echipa nebuna", a spus Lucescu, trecand apoi printre cauzele semiesecului si prestatia centralului Sebastian Coltescu: "A fost un arbitraj foarte slab. Daca nu primeau un 11 metri usor, nu cred ca gazdele ar fi revenit. Echipa mea a jucat foarte bine in primele 40 de minute, cand puteam sa facem si 5-0. Pacat ca nu s-a terminat meciul la pauza". "Partida ne-a amintit de meciul cu FC National. Sunt foarte dezamagit si cred ca numai noua ni se putea intampla acest lucru", a spus si atacantul Daniel Niculae.

INJURATI DE SUPORTERI
Noul esec al favoritilor a aprins din nou spiritele in galeria Rapidului. Imediat dupa meci, suporterii veniti la Galati au refuzat salutul jucatorilor, intorcandu-le spatele. Apoi, jucatorii lui Razvan Lucescu au fost asteptati la autocar de fanii furiosi, care le-au cerut sa plece de la echipa, amenintandu-i si cu "alergatul pe sine". Singurul jucator caruia nu i s-a reprosat nimic a fost portarul Danut Coman. "Ne cerem scuze suporterilor, au de ce sa fie suparati", a declarat dupa meci capitanul Vasile Maftei, iar Marius Constantin a sintetizat pe scurt cauza esecului: "Am fost prosti".

ATACATI CU PIETRE
Giulestenii nu au fost primiti prea bine la malul Dunarii. In afara de scandarile fanilor gazdelor, dupa meci, autocarul echipei a fost atacat cu pietre la Galati. Potrivit site-ului oficial al gruparii alb-visinii, mijlocul de transport a suferit avarii importante. Astfel, un geam a fost spart, cioburile rezultate atingandu-l pe secundul Marian Rada, care insa nu a fost ranit. Giulestenii au dorit schimbarea masinii la Braila, dar acest lucru nu a fost posibil. Pana la urma, drumul pana la Bucuresti a fost efectuat cu acelasi autocar, dupa ce geamul spart a fost inlocuit cu o bucata de carton.
×
Subiecte în articol: sport