x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ovidiu Petre: "Dacă vrem titlul, trebuie s-o batem pe Dinamo"

Ovidiu Petre: "Dacă vrem titlul, trebuie s-o batem pe Dinamo"

16 Mar 2010   •   00:00

Mijlocaşul stelist Ovidiu Petre a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că roş-albaştrii au doar varianta victoriei în derby-ul cu Dinamo dacă vor să-şi păstreze şansele la cucerirea titlului de campioană.

"Nu contează locurile din clasament într-un meci Steaua - Dinamo. Chiar şi aşa cum suntem acum, că toată lumea spune că Steaua nu joacă un fotbal bun, de Dinamo la fel, e un derby ca toate celelalte. Dacă vrem să câştigăm campionatul, altă soluţie nu avem, trebuie să învingem. Ne dorim foarte mult această victorie, mai ales că n-am câştigat împotriva lor de trei ani. Sperăm să se oprească aici această perioadă", a spus Ovidiu Petre.

Mijlocaşul consideră că nici una dintre cele două combatante nu s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate: "Dacă nici cu Dinamo nu suntem pregătiţi, atunci cu cine să mai fim? Normal că suntem pregătiţi. Ne-am antrenat foarte bine, sperăm să arătăm şi pe teren că putem să câştigăm. Şi noi, şi ei mergem la victorie. Nu cred că şi-a propus cineva să facă un meci egal. Noi ne-am mulţumi doar cu cele trei puncte".

×
Subiecte în articol: redactie