x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pancu s-a împăcat cu George Copos şi ar putea reveni la Rapid

Pancu s-a împăcat cu George Copos şi ar putea reveni la Rapid

05 Apr 2010   •   00:00

Mijlocaşul lui ŢSKA Sofia, Daniel Pancu, a declarat, luni, că va părăsi la finalul acestui sezon gruparea bulgară, iar prima sa opţiune este o revenire în Giuleşti.

"Sută la sută plec din vară de la ŢSKA, mai am şapte etape de jucat aici. Experienţa asta face parte din viaţă. Sunt sătul de străinătate. Giuleştiul rămâne în suflet toată viaţa, am pus lucrurile la punct cu domnul Copos. Rapidul este prima mea opţiune pentru o revenire în România", a spus Pancu la GSP TV. La începutul lunii martie, atacantul declara că nu va mai juca niciodată la Rapid din cauza unei datorii neplătite de clubul din Grant.

În Giuleşti, Pancu ar putea lucra din nou cu Ioan Andone, antrenorul care l-a adus la Sofia. "Nea Ando nu a avut prea mult timp la dispoziţie să demonstreze ceva aici. Pentru mine contează că acum sunt perceput ca un jucător de fotbal al lui ŢSKA, nu ca un român. Nu simt personal nimic, dar în aer se simte adversitatea faţă de români, peste tot se scrie că suntem favorizaţi", a mai spus Pancu.

×
Subiecte în articol: redactie