x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii - FC National 1-1 / Debut norocos

Pandurii - FC National 1-1 / Debut norocos

21 Noi 2005   •   00:00
Pandurii  -  FC National 1-1 / Debut norocos

Noul antrenor al Nationalului, italianul Cristiano Bergodi, a avut parte de un debut norocos in Divizia A. Echipa sa a obtinut un punct extrem de norocos la Targu-Jiu, acolo unde au fost condusi de Panduri pana in minutul 2 al prelungirilor. Eroul partidei a fost arbitrul Cristian Balaj, care a acordat usor doua lovituri de la 11 metri.

CURAJ. Incurajat de succesul obtinut etapa trecuta, la Mioveni, cu FC Arges, antrenorul gorjenilor, Viorel Hizo, a inceput meciul intr-o formula ultraofensiva, cu trei atacanti. In minutul 26, Vintilescu a ratat un penalty, dar in primele momente ale reprizei secunde bosniacul Keca a deschis scorul. "Bancarii" au egalat in ultimele secvente ale partidei, dintr-un penalty contestat de gazde.

BUCURIE. "Sunt fericit ca am ales sa antrenez in Romania. Rezultatul de astazi ma multumeste si este bine ca nu am debutat cu stangul", a afirmat Bergodi dupa partida. "Sunt multumit de jocul echipei si de rezultat", a spus si Constantin Iacov, presedintele CA al bucurestenilor.

×
Subiecte în articol: sport