x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii: Îi exclud din Liga 1?

Pandurii: Îi exclud din Liga 1?

18 Aug 2009   •   00:00

Gruparea gorjeană ar putea fi dată afară din Adunarea Generală a FRF pentru că refuză să renunţe la acţiunile din instanţele civile în cazul jucătorului Ilie Iordache.

Comitetul Executiv al FRF va su­pune la vot excluderea clubului Pandurii la şedinţa programată la sfâr­şitul lunii septembrie. Juristul FRF Justin Ştefan a declarat ieri că gruparea din Tg. Jiu a încălcat grav statutul federaţiei.

"FRF a notificat în două rânduri clubul CS Pandurii să renunţe la litigiile pe care le-a înaintat în faţa instanţelor de drept civil. În caz contrar, clubul se face vinovat de încălcarea gravă a statutului şi a regulamentelor în vigoare, urmând a se aplica sancţiunile statutare. Articolul 18 din statut prevede chiar exclude­rea din Adunarea Generală", a afirmat juristul FRF.

Potrivit lui Justin Ştefan, excluderea unui membru afiliat nu trebuie validată de AG în termen de 15 zile, ci la următoarea întrunire, iar până atunci clubul Pandurii va fi suspendat din Liga 1 şi Cupa României, competiţii organizate de LPF şi FRF.

×
Subiecte în articol: sport