x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii – Steaua - “Nu vor mai fi scuze”

Pandurii – Steaua - “Nu vor mai fi scuze”

de Mihai Igirosanu    |    08 Mar 2008   •   00:00
Pandurii – Steaua - “Nu vor mai fi scuze”

În ciuda faptul că la Târgu Jiu vor evolua pe un teren aproape la fel de prost ca şi la Iaşi, jucătorii Stelei au fost avertizaţi de conducere că nu li se va mai ierta încă un pas greşit.

În ciuda faptul că la Târgu Jiu vor evolua pe un teren aproape la fel de prost ca şi la Iaşi, jucătorii Stelei au fost avertizaţi de conducere că nu li se va mai ierta încă un pas greşit.

 

 

Managerul trupei din Ghencea, fostul internaţional Adrian Ilie, a prefaţat meciul din această seară, programat de la ora 20:45 şi transmis în direct de Antena 1.

 

 

 

OBLIGAŢIE. “Emoţii nu ar trebui să avem pentru meciul cu Pandurii, ci ar trebui să-l luăm în serios din primul minut, să nu se mai repete ce a fost în tur, când am făcut 0-0. Să tratăm acest meci precum am făcut-o cu CFR Cluj şi n-o să avem probleme. Terenul greu poate fi un dezavantaj, dar trebuie să punem în practică ce ne-am propus. Că o să plouă, că o să ningă, Steaua trebuie să câştige. Ilie a precizat că numirea unui nou antrenor la Pandurii, Eugen Neagoe, nu ar trebui să conteze pentru Steaua. “Este un antrenor bun, care ştie bine jocul, dar nu e o scuză pentru noi dacă nu câştigăm. Trebuie să câştigăm, iar apoi urmează două meciuri hotărâtoare pentru campionat, cu Unirea Urziceni şi Rapid. Nu ne mai permitem paşi greşiţi până spre final, când vor fi puse lucrurile la punct. Până atunci, trebuie să avem un parcurs fără greşeală”.

 

 

 

SPERANŢE. “Pentru noi ar fi foarte importante punctele acestea, dar e foarte greu. După părerea mea, Steaua de acum e mai puternică decât cea din tur. Sud-americanii au adus un plus, sunt jucători valoroşi, dar sper să găsim mijloacele necesare să nu le dăm posibilitatea să joace bine”, a declarat, în replică, antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe. La Târgu-Jiu a plouat foarte mult, iar gazonul este foarte afectat. Meciul va fi arbitrat la centru de Sebastian Colţescu.

 

 

 

 

 

CFR – Mioveni, în semifinalele Cupei

 

 

Dacia Mioveni – CFR Cluj şi Gloria Buzău – Unirea Urziceni sunt semifinalele Cupei României, stabilite ieri la tragerea la sorţi desfăşurată la Casa Fotbalului. Meciurile se vor juca pe teren neutru, la data de 16 aprilie. Finala competiţiei va avea loc la 10 mai, la Piatra Neamţ. “Cred că am fost norocoşi. E bine că am evitat pe Unirea Urziceni, un adversar dificil. Cred că avem prima şansă cu Dacia Mioveni. Întâlnim un adversar care se concentrează mai mult pe campionat, iar asta poate fi un avantaj pentru noi. După această tragere la sorţi, pot spune că avem şanse mari să facem eventul”, a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

 

 

 

 

În avion cu duşmanul

 

Prezent joi dimineaţă la Comitetul Executiv al FRF, preşedintele liderului Ligii 1, CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a făcut drumul de întoarcere în acelaşi avion în care s-au aflat şi jucătorii adversarei de aseară, Gloria Buzău. Conform site-ului Onlinesport, care a dezvăluit informaţia, Iuliu Mureşan s-a întreţinut pe întreaga durată a zborului cu majoritatea fotbaliştilor buzoieni, dar şi cu antrenorul Ştefan Stoica. Aceeaşi sursă mai precizează că, în unele momente, interlocutorii au fost auziţi făcând glume cu privire la deznodământul partidei care a avut loc aseară. Toate acestea la o zi după ce patronul Stelei, Gigi Becali, vizitase cantonamentul Gloriei Buzău.

×
Subiecte în articol: sport