x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Paszkany şi Mureşan îl reconfirmă pe Mandorlini

Paszkany şi Mureşan îl reconfirmă pe Mandorlini

14 Mar 2010   •   00:00

Deşi CFR Cluj a obţinut doar două puncte în ultimele trei partide, şefii grupării ardelene au declarat după derby-ul cu Dinamo că postul antrenorului Andrea Mandorlini nu este în pericol.

"A fost cel mai bun meci al nostru din retur, mult mai bun decât cel de la Urziceni, de exemplu. Primul gol l-am luat pe o greşeală individuală şi, la fel, am egalat la doi, deci lucrurile s-au compensat. Am avut mai multe ocazii de gol decât Dinamo, noi am dominat în prima repriză, în timp ce ei au pus presiune doar cincisprezece minute după marcarea golului doi", a spus Paszkany.

"La următorul meci, cel de la Mediaş, pe bancă va sta tot Mandorlini, că el e antrenorul echipei. Fiecare om învaţă din greşeli, iar Mandorlini a învăţat din erorile care le-a făcut până acum. Eu am ajuns doar joi în ţară şi atunci am văzut în presă că se vehicula o eventuală schimbare a lui Mandorlini. Acum, momentan, e linişte pe bancă", a mai declarat Paszkany.

Şi preşedintele Iuliu Mureşan l-a reconfirmat în funcţie pe Mandorlini: "Deocamdată, Mandorlini rămâne antrenorul echipei, el are contract până în vară. Este îngrijorător că am remizat pe teren propriu cu Steaua şi cu Dinamo, dar putem recupera punctele în etapele următoare, când vom întâlni adversari mai accesibili".

×
Subiecte în articol: redactie