x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Paul Nedved îi deschide drumul lui Dacian Varga la Al Ahli

Paul Nedved îi deschide drumul lui Dacian Varga la Al Ahli

26 Aug 2009   •   00:00

Cehul Pavel Nedved nu va lucra sub comanda antrenorului român Ioan Andone la echipa Al Ahli din Emiratele Arabe Unite. Fostul Balon de Aur al Europei spune că retragerea sa din activitate este "definitivă". În aceste condiţii, Dacian varga, jucătorul echipei Sportul Studenţesc, are uşa deschisă pentru negocierile cu gruparea pregătită de Ioan Andone.



"Am decis să nu accept niciuna dintre ofertele pe care le-am primit în ultimele săptămâni şi să pun capăt definitiv carierei mele de jucător. Vreau să-mi dedic tot timpul pe care îl am la dispoziţie familiei mele, soţiei şi copiilor mei", a precizat Neved, 37 de ani, câştigătorul "Balonului de Aur 2003", pe site-ul său oficial, "www.pavelnedved.cz".

Potrivit informaţiilor apărute în presa cehă, în afara clubului Al Ahli, Nedved mai era dorit de gruparea engleză de liga a 4-a Notts County, antrenată de fostul său antrenor de la Lazio Roma, suedezul Sven Goran Eriksson, dar şi de câteva echipe din campionatul nord-american (MLS).

În Italia, Nedved a câştigat trei titluri de campion, unul cu Lazio (2000) şi două cu Juventus (2002 şi 2003). Spre marele său regret, internaţionalul ceh nu a reuşit să cucerească niciodată trofeul Ligii Campionilor, la ultima finală disputată de Juve, în 2003, fiind suspendat.

Pavel Nedved a evoluat de 91 de ori în reprezentativa Cehei, făcând parte din echipa învinsă de Germania în finala Campionatului European din anul 1996.

×
Subiecte în articol: sport