x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pavel Badea, ultimul bal

Pavel Badea, ultimul bal

29 Mai 2004   •   00:00

Desi nu mai are aproape nici o miza, un meci dintre Universitatea Craiova si Steaua a nascut intotdeauna orgolii nemasurate.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

RETRAGERE. Suporterii "alb-albastrilor" mai au maine inca un motiv de a veni la stadion, in afara de rivalitatea bine cunoscuta dintre cele doua echipe. Intalnirea va constitui si momentul in care fostul "capitan" si actualul presedinte al clubului oltean, Pavel Badea, va spune adio carierei de fotbalist. "Imi pare foarte rau ca a venit timpul sa fac si acest pas. Fotbalul mi-a adus foarte multe satisfactii, ramane acum sa-l slujesc doar din postura de oficial. Cea mai mare dorinta a mea este ca fiul si sotia mea sa asiste la meciul meu de retragere. Si galeria olteana s-a pregatit in mod special pentru acest meci, stadionul urmand a fi impanzit cu bannere si postere cu chipul lui "Badita".

INCERTITUDINE. Intr-o conferinta de presa organizata ieri la Craiova, antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, a lasat sa se inteleaga ca ar putea sa plece din vara de la echipa. "Eu am venit aici sa fac performanta. Am cerut cativa jucatori, dar totul a ramas la stadiul de promisiune. In zilele ce vor urma am sa iau o hotarare in ceea ce priveste viitorul meu la Craiova", a spus Rednic.

"Am folosit doar arme conventionale"

Inlocuit in timpul meciul cu Irlanda din cauza unei accidentari, Mirel Radoi va putea evolua in partida de la Craiova, lovitura primita de capitanul Stelei fiind mai mult dureroasa decat grava. Antrenorul "ros-albastrilor", Victor Piturca, a spus ca partida de maine va fi, ca intotdeauna, un derby al orgoliilor: "Meciul de la Craiova e si unul al orgoliilor, mai ales din partea Universitatii, care vrea mereu sa castige cu Steaua". Piturca a adaugat ca, desi este aproape de a pierde titlul, este mutumit de evolutia Stelei in acest sezon: "Am avut un parcurs excelent, un traseu de metronom. Ce daca am ratat titlul, faptul ca pierzi numai doua jocuri spune multe. Noi am folosit numai arme conventionale, normal ca suntem pe locul doi". (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport