x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pavel si Hanescu incep turneul de la Wimbledon - Intalnire pe iarba londoneza

Pavel si Hanescu incep turneul de la Wimbledon - Intalnire pe iarba londoneza

21 Iun 2004   •   00:00

Astazi se da startul turneului de la Wimbledon, a treia competitie de Grand Slam a anului. Andrei Pavel si Victor Hanescu vor fi prezenti si ei pe tabloul principal.

COSMIN SMOCHINA

Cel mai bine cotat te-nisman roman dupa Ilie Nastase, Andrei Pavel (numarul 15 ATP), il va intalni pe israelianul Andy Ram in primul tur al turneului de la Wimbledon, competitie dotata cu premii in valoare de aproximativ 15 milioane de euro.

LEJER. "Cneazul" va avea un adversar venit din calificari, unde a trecut pe rand de britanicul Flanagan (6-1, 6-0), de croatul Roko Karanusic (6-3, 6-3) si de australianul Alexander Peya, pe care l-a invins in patru seturi 7-6, 6-3, 6-7, 6-4. In cazul in care Pavel, cap de serie numarul 22, va trece de israelian, romanul va juca in turul doi al turneului cu invingatorul dintre francezul Richard Gasquet si danezul Kenneth Carlsen.

GREU. Dupa ce a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Queen’s, unde a incasat un cec in valoare de 6.600 de euro si 2 puncte ATP, Victor Hanescu, numarul 64 in clasamentul ATP, il va intalni in primul tur al competitiei de la Londra pe spaniolul David Ferrer, numarul 40 ATP.

Nalbandian nu participa la Wimbledon

Finalistul din 2002, tenismanul argentinian David Nalbandian, nu va participa la turneul de la Wimbledon din cauza unei rupturi la muschii abdominali. Inlocuitorul sau pe tabloul de simplu masculin a fost desemnat initial Luis Horna, din Peru, insa acesta a fost inlocuit si el, cu italianul Stefano Pescosolido. Nalbandian, cap de serie nr. 4, ar fi trebuit sa-l intalneasca astazi, in primul tur, pe croatul Mario Ancici.
×
Subiecte în articol: sport