x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pe urmele "câinilor"

Pe urmele "câinilor"

06 Mai 2009   •   00:00

Bănăţenii sunt obligaţi să câştige astăzi pe terenul campioanei en-titre, altfel riscă să piardă definitiv contactul cu Dinamo în lupta pentru titlu.



Tehnicianul grupării de pe Bega, Gabi Balint, se găseşte în faţa unuia dintre cele mai importante examene ale sale de când a îmbrăţişat cariera de antrenor: trebuie să învingă CFR-ul la Cluj.

"Ne-am corectat greşelile din meciul cu Farul. E o partidă foarte grea, există şi o mică stare de oboseală, dar nu sunt de acord că s-a încheiat lupta pentru titlu dacă pierdem la Cluj. Mai avem şi meciul cu Dinamo", a spus Balint. În ceea ce-i priveşte pe ardeleni, antrenorul Timişoarei a spus: "Faptul că nu joacă Ysouff Kone mă bucură, însă revine Traore, care e un jucător la fel de bun. Mergem montaţi la Cluj. Noi suferim în jocurile cu echipele mici". De partea cealaltă, clujenii traversează unul dintre cele mai slabe momente, înfrângerea suferită în faţa lui Dinamo scoţându-i aproape definitiv din cursa pentru titlu. "Deşi matematic am mai avea şanse, nu cred că ne mai putem gândi la titlu", crede Kone.

×
Subiecte în articol: sport