x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pelici, fericit ca si-a invins idolul

Pelici, fericit ca si-a invins idolul

19 Apr 2004   •   00:00

FC National a inregistrat sambata prima infrangere din retur, irosind o mare sansa de a se apropia de podium si, implicit, de cupele europene. Adeptul pragmatismului total, antrenorul Cosmin Olaroiu nu a mai avut la Alba-Iulia sansa din meciurile cu Rapid si cu Dinamo.

MOTANUL. Apulum a avut rabdare si a obtinut punctele care l-au facut pe tanarul sau tehnician sa exulte la final: „Suntem ca si salvati de retrogradare. In sfarsit, a venit linistea!". Unul dintre artizanii succesului gazdelor s-a dovedit a fi Ovidiu Maier, cel poreclit „Motanul" tinand la respect defensiva „bancara". Nu a inscris el, dar a facut-o Bumb, care a pus astfel piedica unei echipe aflata pe val. „Gata, am terminat cu golurile. Am marcat unul in tur si altul in retur. Ii las si pe altii sa marcheze, eu ma voi ocupa doar sa nu primim noi goluri", se amuza dupa meci, autorul golului.

FAIR-PLAY. De altfel, Cosmin Olaroiu a recunoscut la final justetea victoriei aredelenilor: „Am impresia ca jucatorii mei erau putin cu nasul pe sus, insa Apulum ne-a taiat nasul. Am gresit si am pierdut". La randul sau, Pelici a declarat: „Este o zi fericita pentru mine. Personal, bucuria este mai mare pentru ca l-am invins pe Cosmin Olaroiu, pe care il admir foarte mult".

Lucian Dobrater


Ganduri de Intertoto

Dupa succesul obtinut in fata lui FC National, presedintele gruparii ardelene, Emanoil Savin, a declarat ca vrea sa duca pe Apulum in Europa: „Deocamdata ne gandim sa ne inscriem in Cupa UEFA Intertoto, dar pentru asta vreau sa invingem la Galati. Am o mare ambitie sa batem acolo, eu fiind galatean de loc. Usor, usor, o sa-i ciupim pe toti". Altfel, jucatorii si conducerea tehnica de la Apulum au dedicat victoria colegului lor Adrian Popescu, acesta implinind in ziua meciului 26 de ani.

×
Subiecte în articol: sport