x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Penescu a fugit în munţi

Penescu a fugit în munţi

de Elly Cîrstea    |    01 Feb 2010   •   00:00

Pus în libertate vineri seară, patronul piteştenilor s-a retras cu soţia la o cabană izolată. La puţin timp după eliberare, acesta s-a întâlnit cu căpitanul "violeţilor", Daniel Bălaşa.



După nouă luni şi jumătate petrecute în stare de arest preventiv, finanţatorul lui FC Argeş, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin (fost şef CCA), şi directorul societăţii PIC, Liviu Făcăleaţă, au fost eliberaţi vineri seară din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, măsura arestării preventive fiind înlocuită cu interdicţia de a părăsi ţara. După ce a fost preluat cu o maşină condusă de fiul său, Cornel Penescu a oprit înainte de a ajunge acasă în faţa hypermarketului PIC, acolo unde l-au aşteptat în jur de 30 de angajaţi.

Ajuns apoi la vila din cartierul Trivale, Penescu a evitat presa, pentru ca puţin mai târziu să fie vizitat de căpitanul lui FC Argeş, Daniel Bălaşa. Acesta nu a stat decât câteva minute, având misiunea de a le transmite colegilor săi că lucrurile se vor îndrepta după revenirea lui Cornel Penescu la conducerea clubului. Ieri, Andrei Penescu a spus că părinţii săi au plecat pentru câteva zile la o cabană, la munte. Cât despre afacerea familiei Penescu, care s-a prăbuşit după arestare, fiul acestuia e optimist: "Tatăl meu este un om care inspiră încredere, tocmai de aceea s-au bucurat şi angajaţii că a fost eliberat".

×
Subiecte în articol: sport