x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Penescu jr: "Nu renunţăm"

Penescu jr: "Nu renunţăm"

de Elly Cîrstea    |    10 Iul 2009   •   00:00
Penescu jr: "Nu renunţăm"

CORESPONDENŢĂ DE LA PITEŞTI În vreme ce oficialii formaţiei Gaz Metan Mediaş, care prin retrogradarea piteştenilor va juca şi anul viitor în Liga 1, exultă, fiul patronului grupării din Trivale se luptă să-şi scoată tatăl din arest şi să păstreze Argeşul în primul eşalon.

Jurnalul Naţional: Cum ţi s-a părut decizia Comisiei?
Andrei Penescu: Nici nu mai ştiu ce să zic. Este o bătaie de joc şi cred că e vorba de alt interes.

O să faci recurs?
Da, o să contest decizia, dar sunt convins că o fac degeaba. Nu cred că se mai întorc ei. Aşa e moda aici, când eşti la pământ să fii lovit şi mai tare.

L-ai vizitat pe tatăl tău de când a fost transferat în penitenciar?
Da, am fost o dată, e o situaţie extrem de dificilă pentru noi.

O să mai depuneţi alte cereri de eliberare?
O să depunem, dar câteodată, am impresia că parcă sunt judecate dinainte. Nu înţeleg cum unii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, chiar mă bucur sincer pentru ei, dar ar fi normal să aibă şi tatăl meu parte de aceeaşi prezumţie. Mă întreb, dacă tatăl meu este acuzat că a dat mită, cui a dat, pentru că toţi sunt liberi.

De când a fost arestat tatăl tău ai preluat echipa. Te-ai gândit să o vinzi?
Dacă ar fi după mine, da, însă dorinţa tătălui meu este să păstrăm echipa. Din punctual meu de vedere, nu se mai merită să investeşti în fotbal, dar dacă asta vrea tatăl meu o respect şi FC Argeş va exista în continuare.

 

Penescu junior contestă decizia
Cel mai valoros jucător al grupării piteştene, mijlocaşul Cristian Tănase, nu se aştepta ca echipa sa să fie sancţionată atât de aspru.
"Nu credeam că se va ajunge vreodată la retrogradarea lui FC Argeş. E o decizie nedreaptă pentru noi, jucătorii, nu cred că ne-au ajutat arbitrii în campionatul trecut", a spus proaspătul internaţional, care a vorbit şi despre viitorul său: "Dacă va veni o ofertă la club, aş vrea să mi se dea drumul. Eu mai am contract cu FC Argeş, dar sunt şanse să rămân şi în sezonul următor, dacă ofertele nu vor fi avantajoase".

×
Subiecte în articol: sport