x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pentru un loc in semifinale

Pentru un loc in semifinale

14 Apr 2004   •   00:00

Inter Milano, singura echipa italiana inca in cursa in cupele europene, da piept astazi cu Olympique Marseille.

Invingatori in tur cu 1-0, francezii nu vor putea conta pe cel mai bun om al lor, Didier Drogba, autorul golului de pe „Velodrome" fiind suspendat. Antrenorul Jose Anigo considera insa ca absenta lui Drogba ii poate motiva suplimentar pe elevii sai. „Suntem gata de lupta. In acest sezon, Didier a oferit mult echipei si cred ca acum este momentul sa ne revansam obtinand calificarea", a spus tehnicianul lui Marseille.

La randul lor, „nerazzurri" stau si mai rau la capitolul absente. Alberto Zaccehroni nu ii are pe doi dintre cei mai in forma oameni ai echipei sale, Adriano si Stankovici, fara drept de joc in Cupa UEFA. In plus, Bobo Vieri este incert dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap in meciul de campionat cu Perugia. Pentru ca nici Cruz sau Recoba nu sunt recuperati complet, singurul atacant sigur ca va juca impotriva francezilor este Obafemi Martins.

Delia Gomoescu


Valencia la un pas de semifinale

Castigatoare cu 2-1 in Franta in confruntarea cu Bordeaux, Valencia este deja cu un picior in semifinalele Cupei UEFA. Celelalte doua partide din „sferturi" se joaca insa pe muchie de cutit. Finalista editiei trecute, Celtic Glasgow, a reusit doar un egal, 1-1 acasa cu Villarreal, asa ca spaniolii sunt usor favoriti in meciul de pe „El Madrigal". Intr-o situatie similara se regaseasc Newcastle si Eindhoven, cele doua formatii remizand, 1-1, in partida tur disputata in Olanda.

×
Subiecte în articol: sport