x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Performante - Cupe in Europa

Performante - Cupe in Europa

de Delia Gomoescu    |    14 Apr 2006   •   00:00

AS Roma, cu Cristi Chivu integralist, s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a castigat cu 1-0 pe "Olimpico", in fata lui Palermo. La sicilieni, Paul Codrea a intrat in repriza secunda. In tur, Palermo invinsese cu 2-1. In finala, care va avea loc pe 4 si 11 mai, Roma va juca contra lui Inter.

FRANTA. Rennes, echipa lui Ladislau Bölöni, a ajuns in semifinalele Cupei Frantei, dupa ce a invins cu 5-3, dupa prelungiri, echipa de divizie secunda Montpellier. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. La Rennes, jucatorul roman Laszlo Sepsi a fost integralist. Nantes, fara Claudiu Keseru, accidentat, a castigat cu 1-0 in fata amatorilor de la Calais. In semifinale, Rennes va juca impotriva lui Marseille, iar Nantes va intalni pe PSG.

SPANIA. Espanyol a castigat Cupa Spaniei pentru a patra oara in istoria clubului, dupa ce a invins cu 4-1 pe Real Zaragoza, in finala disputata la Madrid, pe "Santiago Bernabeu".

GERMANIA. Bayern München a castigat cu 3-0 in deplasare in fata lui St. Pauli (liga a treia) si s-a calificat in finala Cupei Germaniei. In ultimul act al competitiei, bavarezii vor juca la 29 aprilie cu Eintracht Frankfurt, care a trecut in semifinale de Arminia Bielefeld. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport