x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Perspectiva - Bataie mare pe Cocis

Perspectiva - Bataie mare pe Cocis

de Sorin Anghel    |    11 Noi 2005   •   00:00
Perspectiva - Bataie mare pe Cocis

La "jocul-scoala" disputat de tricolori in compania Sportului Studentesc II, scor 15-0, Razvan Cocis, 21 de ani, a parasit terenul accidentat in minutul 40 din cauza unei dureri la muschii inghinali.

VITAL. Chiar daca meciul de maine seara, cu Coasta de Fildes, este doar unul amical, pentru jucatorul lui Serif Tiraspol are o importanta uriasa. Dupa evolutiile tot mai bune de la campioana Moldovei si de la echipa nationala, mai multe echipe, nu doar din spatiul sovietic si-au manifestat interesul pentru a-l transfera. In clipa de fata, Cocis castiga 60 de mii de dolari.

LUME BUNA. Partida de la Le Mans va fi urmarita din tribuna de trimisii mai multor cluburi precum VfB Stuttgart, Udinese sau Valencia. Cele mai mari sanse de a-l achizitiona pe internationalul roman le are insa TSKA Moscova, campioana Rusiei si detinatoarea Cupei UEFA. Serif Tiraspol, care domina categoric campionatul din Republica Moldova, ar fi dispusa sa se desparta de roman in schimbul a doua milioane de euro. De asemenea, colegul sau, portarul Sebastian Hutan, 23 de ani, se poate transfera de la formatia transnistreana la orice echipa care ofera 700.000 de euro pentru un transfer definitiv, varianta unui imprumut nefiind agreata.

REFUZ
Imediat dupa ce Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Poli Timisoara a aparut si o lista cu jucatorii pe care Regele si-i doreste pe Bega. Prin acestia se afla si Cocis, numai ca sansele acestuia de a juca pentru "alb-violeti" sunt minime. Cei de la Balkan Petroleum au purtat deja o runda de discutii cu patronul lui Serif Tiraspol, Victor Gusan, care a refuzat suma de un milion de dolari pusa pe masa de timisoreni. Cocis are 3 meciuri la echipa nationala a Romaniei, cu Andorra, cu Cehia si cu Finlanda, toate fiind castigate de tricolori.

×
Subiecte în articol: sport