x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petrolul a contestat dreptul de joc a 3 stelisti

Petrolul a contestat dreptul de joc a 3 stelisti

07 Apr 2004   •   00:00

Inaintea meciului din Ghencea, conducerea Petrolului a contestat dreptul de joc al stelistilor Neaga, Dica si Dorinel Munteanu. trolul, antrenorul Victor Piturca.

La fel procedase si Dinamo etapa trecuta, dar "cainii" si-au retras memoriul pentru ca au castigat meciul. Cazul va fi judecat maine la LPF. "Gazarii" spun ca Neaga nu avea drept de joc, pentru ca a evoluat la Al Nassr, iar pe contractele lui Dorinel Munteanu si Dica se afla semna- tura presedintelui executiv Mihai Stoica, pusa in momentul in care el era suspendat.

INUTIL. "Trebuiau sa conteste Liga pentru ca a aprobat transferurile. Au fost instruiti de catre cineva sa depuna contestatie, dar cei care au facut-o nu se pricep la regulamente si ii sfatuiesc sa isi dea demisia. Unui presedinte aflat in stare de suspendare i se interzic trei lucruri: sa nu conduca oficial echipa, sa nu se afle in zona oficiala a terenului si sa nu reprezinte clubul in relatia cu FRF, LPF, AJF sau AMF", a explicat Stoica.

ACUZE. "Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt clare, Mihai Stoica era suspendat la data semnarii contractelor lui Dorinel Munteanu si Dica. Logic, nu avea dreptul sa reprezinte clubul Steaua, iar contractele de joc sunt invalide. Exista o comisie si va judeca acest caz. Am uzat si noi de faptul ca Dinamo a facut contestatie dupa meciul direct. Daca ei au gresit, atunci am gresit si noi. Vom vedea joi ce va decide Liga", a declarat presedintele Petrolului, Petre Buduru. (Paul Andone, Daniel Stan)


"Am semnat contractele in calitate de angajator, iar fotbalis- tii in calitate de angajati. Voi veni la Liga, pentru ca locuiesc aproape"
Mihai Stoica

×
Subiecte în articol: sport