x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piturca ramane fara frica

Piturca ramane fara frica

24 Apr 2004   •   00:00

Antrenorul Stelei, Victor Piturca, nu a vrut ieri sa comenteze scandalul de la Constanta, acolo unde mai multi jucatori ai Farului au primit propuneri pentru a nu-si apara corect sansele in meciul cu Dinamo.

CORECT. „Din moment ce jucatorii au anuntat conducerea in legatura cu acest lucru, sunt premise ca meciul sa se joace corect. Ce as putea sa astept de la acest joc, decat o victorie a echipei din Constanta, sau macar un egal. Ce sa facem, am ajuns din nou la măna altora", a spus Piturca. Tehnicianul a negat vehement faptul ca cineva de la Steaua ar fi la originea acestui scandal, asa cum sugerasera unii oficiali dinamovisti.

FARA TEAMA. Piturca a declarat ca, spre deosebire de patronul Gigi Becali, nu se teme de rivala din Soseaua Stefan cel Mare. „Nici ca jucator nu m-am temut de Dinamo. Probabil ca Gigi a spus acest lucru dupa meciul cu FC Arges, in care Dinamo a fost avantajata clar de arbitri", a comentat Piturca. Tehnicianul stelist a precizat ca nu este de acord ca Ionica Serea, centralul care a gresit in favoarea lui Dinamo la meciul cu Universitatea Craiova, sa nu fie suspendat.

INTELEGERE. Tehnicianul echipei din Ghencea a declarat ca il intelege pe George Copos, care a spus ca tine cu Steaua in campionat si cu Dinamo in Cupa Romăniei, pentru ca Rapidul sa poata juca in cupele europene. „Orice om care are un interes va tine cu echipa care i-ar aduce un avantaj. Cine neaga acest lucru nu e sincer. Si eu o sa tin cu Rapid la meciul cu Dinamo", a precizat Piturca, contrazicandu-l astfel pe Gigi Netoiu, care declarase joi ca nu ar putea sa-si sustina rivalele indiferent de situatia din clasament.

Ionut Paduraru

„Jucam cu o echipa care are cutitul la os"

Victor Piturca a afirmat ca meciul cu FC Arges, penultima clasata din Divizia A, va fi mai dificil decat poate parea la prima vedere. „Pitestenii au cutitul la os. Va fi un meci greu, cu o echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii. Ca si urmatoarele deplasari ale noastre, la Oradea si Bistrita. FC Arges are un lot tanar si a jucat bine impotriva lui Dinamo, asa ca va fi dificil. Nu luam in calcul decat victoria", a spus antrenorul Stelei, care nu poate conta in partida cu pitestenii pe Aliuta, suspendat, si pe Dorinel Munteanu, accidentat.

Pitestenii acuza FRF

In urma unei discutii telefonice avuta miercuri cu Mircea Sandu, antrenorul lui FC Arges, Ion Moldovan, a primit acceptul sefului FRF ca jucatorul Andrei Prepelita sa se intoarca mai repede la echipa de la selectionata U-19, cu care a fost intr-un turneu in Turcia. Acest lucru nu s-a putut intampla pentru ca Mircea Pantea, conducatorul delegatiei, si Dan Firiteanu, antrenorul nationalei de juniori, nu au vrut sa vorbeasca nici cu Moldovan, nici cu Sandu. Cu toate ca va ajunge la Bucuresti abia astazi, la ora 9 dimineata, antrenorul Argesului intentioneaza sa-l foloseasca pe Prepelita in meciul cu Steaua, programat la ora 21:00. „Ii vom lua o camera la hotel. Are 12 ore sa se odihneasca, sper ca isi va reveni pana la ora meciului", a spus Moldovan. (Adrian Preda)

×
Subiecte în articol: sport piţurcă