x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piturca se teme de campioana deplasarilor

Piturca se teme de campioana deplasarilor

14 Apr 2004   •   00:00

Desi echipa sa a obtinut o victorie categorica in etapa trecuta, 8-1 la Timisoara, antrenorul stelist Victor Piturca se teme de meciul de astazi cu Apulum Alba Iulia, liderul unui clasament neoficial al meciurilor disputate in deplasare.

„Ne asteapta un meci greu cu Apulum, o echipa care isi vinde scump pielea in deplasare. Au jucatori cu experienta, ca Maier, Paleacu si Galdean, care pot face oricand diferenta intr-un meci. Din pacate, starea terenului nostru nu este foarte buna, asa ca nu cred ca va fi spectacol ca la Timisoara, dar mai important este sa obtinem cele trei puncte", a spus Piturca.

NEAGA. Tehnicianul gruparii din Ghencea spune ca se astepta la revenirea de forma a lui Rica Neaga, golgeterul Stelei in retur, cu cinci reusite. „Faptul ca l-am cedat atat de usor in Arabia Saudita l-a facut sa se schimbe. A inteles ca trebuie sa redevina acelasi jucator pe care l-am luat de la Pitesti. Are calitati deosebite, asa ca ma astept de la el sa joace si mai bine, sa ajunga si la nationala", a declarat Victor Piturca.

ADVERSARI. Tehnicianul Stelei a marturisit ca isi doreste ca FCM Bacau sa repete prestatia buna din etapa trecuta, cand a remizat in Giulesti, si sa invinga astazi pe Dinamo. „Imi place ce joaca Bacaul acum. Se vede mana lui Ionut Lupescu. Joaca deschis, cu un sistem 4-4-2 curajos. Sper sa isi ia toate masurile de precautie, pentru ca Dinamo are jucatori valorosi si poate castiga oricand la scor", a declarat tehnicianul stelist. Despre situatia de la Rapid, Piturca a spus ca nu este de acord ca galeria sa ceara demisia lui Dan Petrescu. „Nu e normal ca suporterii sa aiba un cuvant de spus la schimbarea antrenorului, dar asta e problema lor", a spus Piturca.

„Raman la parerea ca Apulum este cea mai buna echipa de deplasare din campionatul nostru. Sper sa repetam jocul bun din etapa trecuta si, daca se poate, sa castigam din nou de o maniera categorica".
Victor Piturca


Salata si apa plata de Pasti

Desi antrenorul Victor Piturca le-a permis jucatorilor, cu ocazia Pastilor, sa man‚nce carne de miel si sa bea doua pahare de vin, capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost mai mult decat retinut in privinta preferintelor culinare. "Nu am putut sa m‚ncam deoarece ne asteapta un meci greu. Eu unul nu prea beau si nici mielul nu imi place. Am m‚ncat mai mult salate si am baut apa plataì, a spus Radoi. Referitor la afirmatiile lui George Copos, care a declarat ca Rapid se pregateste acum doar pentru Cupa Intertoto, capitanul Stelei considera ca totul nu este decat o "vrajeala". "Rapid mai are sanse la titlu. Noi anul trecut am sperat sa castigam campionatul desi aveam cu 14 puncte mai putin decat Rapid, ei nu spera la 7? Este vrajeala. Lupta pentru castigarea campionatului continua in trei", a spus Radoi.

Ionut Paduraru

×
Subiecte în articol: sport piţurcă