x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piturca: "Sper sa ne revedem si la anul!"

Piturca: "Sper sa ne revedem si la anul!"

02 Iun 2004   •   00:00

Dupa ratarea obiectivului in acest sezon, Victor Piturca a declarat ieri ca nu este sigur in legatura cu prezenta sa pe banca tehnica a Stelei si in sezonul viitor.

ionut paduraru

INCERTITUDINE. "Sper sa ne revedem si in campionatul viitor", a spus ieri Piturca inaintea partidei cu Farul, ultima din acest campionat. Intrebat daca are semnale care il fac sa creada ca nu va ramane in Ghencea, tehnicianul a raspuns evaziv: "Nu se stie niciodata, se poate intampla orice. Un accident, orice".

SPECULATII. Piturca neaga ca relatia sa cu Gigi Becali s-ar fi racit dupa ratarea titlului, categorisind drept simple speculatii informatiile privind implicarea mai mare la echipa a patronului stelist incepand cu sezonul viitor. "Nu se pune problema sa nu am sprijinul patronului in continuare. Nu vad de ce, pentru ca echipa si-a facut datoria", a spus tehnicianul stelist.

OFERTA. Piturca nu a vrut sa comenteze nici o eventuala plecare a sa la un club din strainatate. "Daca am sau nu o oferta din strainatate, asta e problema mea. Nu cred insa ca un club din strainatate o sa accepte dictatura meaa, a spus Piturca.

Multumit de parcursul echipei

"Sunt multumit de parcursul echipei si de jocul prestat. Jucatorii nu au de ce sa fie deprimati. Un profesionist trebuie sa vada cu barbatie ce s-a facut bine si unde s-a gresit in timpul sezonului. Pentru a lua titlul anul viitor, Steaua trebuie sa joace de aceeasi maniera, dar sa nu mai piarda asa usor puncte", a spus Piturca. El a adaugat ca pentru echipa sa va fi un avantaj faptul ca va evolua inca din primul tur preliminar al Cupei UEFA: "Vom avea doua jocuri in plus, iar din asta echipa nu are decat de castigat".

×
Subiecte în articol: sport piţurcă