x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piţurcă: "Vreau să mi se respecte contractul! Ce, suntem bandiţi, hoţi?"

Piţurcă: "Vreau să mi se respecte contractul! Ce, suntem bandiţi, hoţi?"

13 Apr 2009   •   00:00

Victor Piţurcă nu depune armele şi cere să primească integral suma prevăzută de clauza de reziliere din contractul cu FRF.



Victor Piţurcă: "Nu se pune problema că aş accepta sau că voi accepta vreo negociere, vreodată, vreau să mi se respecte contractul. Ce suntem, bandiţi, hoţi? Ne aflăm în junglă? Nu există cale de întoarcere, voi merge până la capăt", ar fi declarat Piţurcă conform unor surse federale. (sport.ro)

Mircea Sandu: "Dacă Piţurcă nu acceptă nici o propunere a noastră, ne vom judeca!"
"E aberant să spunem că mai avem şanse de calificare. El vrea să se agaţe de acesastă chestie matematică. Îl înţeleg pe Piţurcă şi este dreptul lui să vrea toţi banii. Dacă nu vrea, nu-i nici o problemă, ne judecăm şi vom vedea!
Cel mandatat de mine să se ocupe de acest caz e Ionuţ Lupescu, el se va înţelege cu Victor Piţurcă". (gsp.ro)

Ionuţ Lupescu: "Nu îi vom da mai mult de 250.000 de euro lui Piţurcă!"
"FRF i-a făcut o ofertă onorabilă lui Victor Piţurcă şi contractul a fost respectat. Nu îi vom da mai mult de 250.000 de euro, adică atât cât i-am oferit prima dată. Indiferent de ce va spune el, va exista o cale de reziliere, amiabilă sau unilaterală.
Nu am discutat încă cu el, dar ne vom vedea luni pe la ora 20:00 şi vom sta de vorbă", a spus Lupescu, care a adăugat că nu a purtat încă discuţii cu vreun tehnician, dar primul pe listă este Mircea Lucescu. (gsp.ro)

×
Subiecte în articol: sport piţurcă