x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IASI - FC NATIONAL 2-3 / "Prostii" lui Popa

POLI IASI - FC NATIONAL 2-3 / "Prostii" lui Popa

05 Dec 2005   •   00:00

In fata a 4.000 de spectatori, care au infruntat vremea potrivnica de la Iasi, cele doua echipe au oferit o inclestare spectaculoasa, castigata de trupa italianului Cristiano Bergodi.

RATARI. Iesenii au inceput in tromba, dar in minutul 4 Onofras a ratat un penalty. "Bancarii" au speculat avantajul psihologic, deschizand scorul prin Mircea Oprea, insa in minutul 23 au ramas in 10 jucatori, Ghindeanu fiind eliminat dupa un fault in careu. Centralul Coltescu a dictat din nou penalty pentru gazde, dar Radu Ciobanu a ratat si el. Nationalul si-a marit avantajul in minutul 66, prin australianul Griffiths, dar Vrajitoarea a facut imediat 1-2. Cu sapte minute inainte de final, moldovenii au ramas si ei cu un jucator mai putin, Balba vazand al doilea cartonas galben. Finalul a fost dramatic, Iancu a dus scorul la 1-3, iar in cel de-al doilea minut de prelungire Ciobanu a stabilit rezultatul final.

SINCERITATE. "Am avut noroc ca Poli Iasi a ratat cele doua penalty-uri, dar sa nu uitam ca si noi am avut 6-7 ocazii clare de gol", a declarat dupa meci antrenorul Nationalului, Cristiano Bergodi. In replica, Ionut Popa a ramas acelasi mucalit: "Numai prostii pot pierde un asemenea meci. Noi am fost toti niste prosti. Nu am vazut in viata mea sa ratezi doua penalty-uri. Am avut atatea ocazii de gol si le-am ratat. De partea cealalta vine un singur atacant, face ce vrea cu apararea noastra si ne bate".

×
Subiecte în articol: sport