x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI Iasi - FC Vaslui 1-0 / Ciudatul Porumboiu

POLI Iasi - FC Vaslui 1-0 / Ciudatul Porumboiu

21 Noi 2005   •   00:00

Cele doua echipe moldovene au oferit celor aproximativ 7.000 de spectatori o partida tensionata. Finalul a fost dramatic, gazdele impunandu-se printr-un gol marcat in minutul 87, dupa o greseala a portarului Haisan.

ERORI. Conducerea clubului din Vaslui si-a pus mari sperante in confruntarea de la Iasi. Fiecare jucator a avut promisa o prima de 4.000 de euro in caz de victorie, in vreme ce adversarii lor, care au invins, nu s-au ales decat cu 400. Totusi, stimulentul financiar n-a fost suficient, pentru ca vasluienii au fost ingropati din nou de propriii erori. Mai intai, in minutul 54, Claudiu Raducanu a obtinut un penalty, dar pe care l-a executat foarte slab, irosind sansa deschiderii scorului. Cu patru minute inainte de final, portarul Haisan a iesit aiurea la o centrare, iar Marius Pacurar a putut marca fara emotii golul victoriei iesene.

REACTIE. La finalul intalnirii, principalul finantator al celor de la FC Vaslui, fostul arbitru international Adrian Porumboiu a declarat: "Cred ca, dupa prestatia avuta, nu meritam sa pierdem astazi. Iasiul a avut un portar foarte bun si foarte mult noroc. Nu cred ca a fost penalty la Raducanu. Ar fi fost injust sa inscriem din acel penalty". Pana acum, finantatorul vasluian acuza arbitrii ca-i defavorizeaza echipa. Inaintea partidei de ieri, oficialii ieseni se temeau ca arbitrul Alexandru Deaconu i-ar putea defavoriza.

×
Subiecte în articol: sport