x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Poli" Iasi – Fc Vaslui 1-3 :Procentaj maxim pentru vasluieni

"Poli" Iasi – Fc Vaslui 1-3 :Procentaj maxim pentru vasluieni

04 Aug 2008   •   00:00

Formatia antrenata de Viorel Hizo s-a impus clar la Iasi, unde FC Vaslui a cistigat cu 3-1 in fata Politehnicii dupa un joc in care oaspetii au lasat senzatia ca si l-ar fi putut adjudeca si mai categoric.



Formaţia antrenată de Viorel Hizo s-a impus clar la Iaşi, unde FC Vaslui a cîştigat cu 3-1 în faţa Politehnicii după un joc în care oaspeţii au lăsat senzaţia că şi l-ar fi putut adjudeca şi mai categoric.


TARI. Gazdele au sperat numai o jumătate de oră, mai ales că au condus cu 1-0 după reuşita lui Bersnjak din minutul 22. Vasluienii au echilibrat însă imediat, intrînd la pauză în avantaj, după golurile lui Temwanjera şi Cînu, pentru ca Ljubinkovici să închidă conturile încă din minutul 53. "A fost un meci foarte greu, mai cu seamă după acea fază comică din care «Poli» Iaşi a deschis scorul. Jucătorii mei aşteptau fluierul arbitrului, iar Bersnjak a înscris prin surprindere. Ne-am revenit, am dat trei goluri, am ratat şi alte cîteva mari ocazii, iar victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Sîntem pe un drum bun şi sper s-o ţinem tot aşa", a spus Hizo. (Dragoş Stoica)

×
Subiecte în articol: sport