x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IASI - POLI TIMISOARA 0-1 / Rege si in namol

POLI IASI - POLI TIMISOARA 0-1 / Rege si in namol

de Ionut Paduraru    |    13 Mar 2006   •   00:00
POLI IASI  -  POLI TIMISOARA 0-1 / Rege si in namol

Pe un teren infect, echipa lui Hagi a inceput returul cu o victorie, castigand dupa un meci de mare lupta. Gazdele solicitasera amanarea partidei.

Dupa meci, antrenorul gazdelor, Ionut Popa, a declarat ca este multumit de evolutia elevilor sai, fiind de parere ca diferenta a fost facuta doar de noroc. "Pe un teren dezastruos, echipa mea a jucat inteligent si ne-am fi putut distanta in primele zece minute, insa am ratat cateva ocazii bune. Timisoara a jucat bine, dar cred ca doar norocul a facut astazi departajarea dintre cele doua echipe", a spus Popa la finalul meciului. De partea cealalta, Gica Hagi s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de elevii sai. "Poli Iasi este o echipa greu de batut pe teren propriu. Starea terenului a impiedicat ambele echipe sa joace, a fost mai mult o lupta. In aceasta perioada sunt multe terenuri unde dorinta de victorie primeaza in fata calitatii", a spus Hagi.

MENAJARE. Tehnicianul formatiei banatene a explicat si de ce jucatorul Adrian Ilie, achizitionat in pauza competitionala chiar de la Poli Iasi, nu a fost inclus in lotul pentru partida de sambata: "Nu am vrut sa pun o presiune in plus pe Ilie, punandu-l sa joace in fata fostilor suporteri. Sunt foarte multumit de el, este un fotbalist foarte bun, muncitor. Dar, ca orice jucator nou, are nevoie de o perioada de acomodare la echipa".

HAGI, ACLAMAT DE MOLDOVENI
Desi venea ca adversar, Gica Hagi a fost aplaudat la scena deschisa de cei aproximativ 8.000 de spectatori ieseni. "Publicul iesean m-a primit extraordinar. Sunt momente de fericire personala, care imi demonstreaza ca sunt iubit in provincie pentru tot ce am facut in fotbalul romanesc. Probabil a contat si faptul ca de 20 de ani nu am mai venit in Iasi", a afirmat Hagi, care a salutat la randul lui galeria gazdelor. In schimb, cei aproximativ 800 de suporteri timisoreni i-au strigat antrenorul Ionut Popa, originar din Arad, ca este "o mizerie". "Probabil ca suporterii timisoreni se refereau la faptul ca, din cauza noroiului de pe teren, mi-am murdarit putin pantofii", a comentat Popa atitudinea fanilor banateni. Tehnicianul a fost insa impacat de propriii suporteri, care au afisat un banner pe care scria: "Si noi avem un Rege: Ionut Popa".

PROBLEME CU SUPORTERII
Daca Gica Hagi a fost bine primit de publicul iesean, patronul timisorenilor, Marian Iancu, si directorul executiv Ion Craciunescu au fost tinta huiduielilor si a scandarilor triviale ale spectatorilor de la tribuna zero a stadionului. Iancu, Rosianu, Craciunescu si Dobos au ramas la tribuna oficiala circa 15 minute dupa terminarea partidei, parasind arena abia dupa ce spiritele s-au calmat. "Moldovenii sunt niste oameni calzi, care se incing repede si cred ca de aceea am fost huiduit", a comentat Cra-ciunescu la finalul partidei. Presedintele Consiliului de Administratie al iesenilor, Gheorhge Nichita, a apreciat ca Poli Iasi a fost "cu mult peste Timisoara" in special in partea a doua a jocului. "Terenul si-a spus cuvantul in acest joc. Principalii defavorizati am fost noi, deoarece in calitate de echipa gazda eram obligati sa construim".
×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi poli