x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Alexa si Grigorie s-au pocait ieri

Poli Timisoara - Alexa si Grigorie s-au pocait ieri

de Madalina Corbeanu    |    23 Aug 2006   •   00:00
Poli Timisoara - Alexa si Grigorie s-au pocait ieri

Poli Timisoara - Alexa si Grigorie s-au pocait ieri

Acuzati de Marian Iancu, presedintele lui Poli, ca nu si-au aparat corect sansele in partida cu Dinamo, Stefan Grigorie si Dan Alexa au declarat ca nu au nimic impotriva sa fie testati cu detectorul de minciuni pentru a demonstra ca au jucat corect. "Chiar nu am stat mult pe ganduri sa vin la Poli. Am semnat pe trei ani si am avut mare incredere in colectiv. Aceste vorbe grele ne dor. Daca cineva va dovedi, suntem dispusi sa ne lasam de fotbal", a spus Grigorie.

CONTRE. Mijlocasul timisorenilor si-a amintit ca si in perioada cand juca la Dinamo au fost presiuni mari si a precizat ca nu poate pune evolutia sa mai slaba de duminica pe faptul ca a fost timorat. Ex-dinamovistul a confirmat faptul ca i-a raspuns pe un ton ridicat antrenorului Sorin Cartu, dar spune ca si-a cerut scuze pentru asta. La randul sau, Dan Alexa a declarat ca singurul lucru pe care si-l reproseaza este jocul foarte prost pe care l-a facut. "Daca ne este pusa la indoiala buna-credinta, suntem decisi sa ne reziliem contractele", a precizat Alexa. Jucatorul a tinut sa puncteze si faptul ca, desi vorbeste des la telefon cu Gigi Netoiu, acest lucru nu s-a intamplat nici inainte, nici dupa meciul cu Dinamo. "Nu ma voi lepada de omul care m-a ajutat atat de mult in cariera", a spus Alexa.

RETRAGERE. Presedintele timisorean a revenit asupra declaratiilor facute, spunand ca s-a hazardat atunci cand a apreciat evolutiile celor doi. "Cred ca am pus prea multe pe umerii celor trei, Alexa, Grigorie si Balace. Ramane ca Sorin Cartu sa arate ce e de facut la echipa mai departe. Mi-am dat seama ca in partida cu Dinamo a gresit toata echipa, iar cei doi fosti dinamovisti au fost paratrasnetul pentru mine. Imi doream foarte mult ca transferurile lor sa confirme", a mentionat Marian Iancu. (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport