x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI TIMISOARA - CFR CLUJ 3-1 / Inspiratia lui Cartu

POLI TIMISOARA - CFR CLUJ 3-1 / Inspiratia lui Cartu

de Mihai Igirosanu    |    18 Sep 2006   •   00:00
POLI TIMISOARA  -  CFR CLUJ 3-1 / Inspiratia lui Cartu

In urma unui meci intens, banatenii au castigat derby-ul celor mai cosmopolite echipe ale provinciei. Trupa lui Cartu s-a impus intr-un final nebun, prin doua goluri ale rezervelor Oprea si Mansour.

Succesul in fata rivalei din Cluj a starnit o bucurie imensa in randurile antrenorilor si jucatorilor timisoreni. Partida de pe Stadionul "Dan Paltinisanu" a stat si sub semnul arbitrajului extrem de slab al centralului Vasile Bratu din Amara, care a acordat doua penalty-uri inexistente. Primul pentru oaspeti, transformat de Coroian (’59), iar cel de-al doilea ratat de gazde, prin Grigorie (’79).

SATISFACTIE. "A fost un meci cu de toate, cu fotbal bun si suspans. Mi-as fi dorit sa exploatam cele doua ocazii imense din prima repriza, dar este bine ca am trecut peste acel moment. Ma bucur pentru Grigorie ca a marcat, dar sunt suparat ca nu a dat gol si din penalty", a declarat Cartu la finalul partidei. "Sper sa prindem un loc de cupa europeana la finalul sezonului", a completat tehnicianul lui Poli. Autorul golului de 3-1, senegalezul Mansour, coautor si la al doilea, a spus: "Mi-a prins bine ca m-am lovit de bara o faza mai inainte, pentru ca m-am trezit. Acum abia astept sa ajung acasa, pentru ca mi-e foame".

CRITICI. Antrenorul CFR-ului, Dorinel Munteanu, a afirmat: "A fost cel mai slab joc al clujenilor de cand antreneaz aceasta echipa. Arbitrii au fost cei mai buni oameni de pe teren. Au stricat spectacolul sportiv. Sunt suparat pe atitudinea pe care au avut-o jucatorii mei. Rezultatul a fost meritat pentru Poli. Este un semnal de alarma ca un arbitru a plecat de la meci la pauza, probabil ca ar fi trebuit sa plece si arbitrul de la meciul nostru".

DORINEL, DE BENEVOL LA CONTROL
Pentru a pune capat valului de suspiciuni creat in ultimele etape, antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a oferit sa efectueze testul antidoping imediat dupa incheierea meciului de la Timisoara, in ciuda faptului ca nu a fost selectionat la tragerea la sorti. "E cazul sa se termine odata cu aceasta poveste. Sunt oameni care au intrat abia acum doi sau trei ani in fotbal, au facut ei calcule si si-au dat seama ca sunt eu dopat", a declarat Dorinel.

LA DANS
"Am incercat in cantonament sa-i invat si pe colegi sa danseze asa cum am facut-o dupa gol, dar n-au invatat nimic. Doar cu Emeghara am reusit sa dansez"
Gueye Mansour
jucator Poli Timisoara
LA BERE
"Ma bucur ca am reusit sa inscriu, dar trebuie sa le multumesc colegilor ca au marcat dupa ce am ratat acel penalty. O sa-i scot la o bere pe Oprea si pe Mansour"
Stefan Grigorie
jucator Poli Timisoara
×
Subiecte în articol: sport