x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Jiul:1- 0 / Au rupt seria neagra

Poli Timisoara - Jiul:1- 0 / Au rupt seria neagra

de Mihai Igirosanu    |    16 Apr 2006   •   00:00

In prologul etapei a 23-a, timisorenii au izbutit sa intrerupa seria negativa din ultima perioada, care i-a indepartat aproape decisiv de podiumul Diviziei A.

Trupa lui Gheorghe Hagi a facut o partida reusita, insa a pacatuit prin numeroase ratari, recordman la acest capitol fiind senegalezul Gueye Mansour, introdus pe teren in repriza secunda. Autorul unicului gol, din finalul primei reprize, sarbul Vladimir Gluscevici a fost transportat la spital imediat dupa meci, din cauza unei lovituri primite in pomete. Ultima victorie a banatenilor se inregistrase in etapa 17-a, 2-0, acasa, cu FCM Bacau.

MULTUMIT. "Sunt multumit de modul cum s-a comportat publicul, intr-un moment greu. S-a vazut ca avem un public adevarat, care simte cand avem nevoie de el si ii multumesc. Sper ca prin aceasta victorie lucrurile sa intre in normal, fiindca se pare ca anul a inceput numai cu ghinioane pentru noi. Dupa un moment dificil pe care l-am trecut, sunt foarte bucuros ca am reactionat bine, am reusit un joc foarte bun. I-am felicitat pe baieti pentru daruire", a declarat antrenorul lui Poli, Gica Hagi, care a mai dezvaluit ca eliberarea din arest, chiar in ziua jocului, a presedintelui Marian Iancu a dat mult curaj echipei sale.

RESEMNAT. Antrenorul Jiului, Aurel Sunda, considera victoria banatenilor ca fiind justa. "Cred ca nu meritam nici un punct, pentru ca nu am avut nici o ocazie clara. Jocul ne-a dat ocazia sa aflam unde suntem. Nu puteam emite pretentii, pentru ca avem un lot restrans si cativa jucatori importanti sunt accidentati", a spus Sunda.

×
Subiecte în articol: sport