x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Juventus 2-2 / Egal istoric cu Batrana Doamna

Poli Timisoara - Juventus 2-2 / Egal istoric cu Batrana Doamna

de Delia Gomoescu    |    04 Aug 2005   •   00:00
Poli Timisoara  -  Juventus 2-2 / Egal istoric cu Batrana Doamna

Poli Timisoara si-a vazut visul cu ochii: a fost egala campioanei Italiei, Juventus. "Alb-violetii" au jucat excelent si au condus la pauza cu 1-0. Torinezii au intors rezultatul in repriza a doua, insa in ultimele secunde de joc banatenii au egalat la doi.

EXCELENT. In minutul 22, Viorel Moldovan (foto) a scapat de Cannavaro si i-a pasat perfect lui Gigel Coman, care nu i-a lasat sperante lui Buffon. Desi timisorenii s-au descurcat in continuare foarte bine, dupa pauza "bianconeri" au revenit in doar doua minute. Mutu (’47) a adus golul egalarii torinezilor, iar Ibrahimovici (’49) a transformat penalty-ul acordat de Salomir pentru fault la Zebina. In ultimele secunde ale jocului, Poli a beneficiat si ea de o lovitura de la 11 metri, iar Paleacu a nu a gresit.

PREZENTARE. Inaintea fluierului de start, jucatorii si staff-ul tehnic al lui Poli au fost prezentati suporterilor. Cel mai aplaudat a fost Viorel Moldovan, noul capitan al "alb-violetilor" iesind pe teren alaturi de cei doi copii ai sai. Dupa prezentare, jucatorii au aruncat cate un balon in tribune, iar Marius Popa a oferit mingea uneia dintre cele sapte persoane cu handicap locomotor aflate pe marginea terenului.

CAPITAN
Viorel Moldovan va fi capitanul lui Poli Timisoara in sezonul viitor. Antrenorul Cosmin Olaroiu este de parere ca "Moldogol" este cel mai potrivit jucator al "alb-violetilor" pentru ocuparea acestei functii. "Este un jucator exponential pentru echipa, are o mare experienta si este un adevarat lider. Nu este foarte greu sa-ti dai seama de lucrul acesta, fiind in sanul echipei. Cand jucatorii aveau o problema se duceau si ii spuneau lui, iar el imi spunea mie. Atunci era clar ca liderul lor consimtit era Viorel, asa ca n-a fost greu sa fac aceasta alegere", a spus Olaroiu.

×
Subiecte în articol: sport