x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara / Regele, aproape infrant

Poli Timisoara / Regele, aproape infrant

de Sorin Anghel    |    04 Apr 2006   •   00:00
Poli Timisoara / Regele, aproape infrant

Patronul Marian Iancu si directorul executiv Ion Craciunescu au dus munca de convingere cu tehnicianul banatenilor pentru ca acesta sa nu renunte duminica seara, la finele meciului pierdut cu Rapid, 1-3.

Jurnalul National: Ce ar fi de zis dupa ce Rapid a invins-o pe Poli?
Gheorghe Hagi: Atunci cand pierzi, cel mai bun lucru este sa vorbesti cat mai putin. Ne-am batut singuri. Am jucat bine in primele 60 de minute, dupa care nu pot sa imi explic ceea ce s-a intamplat.

Cum este posibil ca o echipa cu pretentiile Timisoarei, cu investitiile care s-au facut, sa primeasca trei goluri pe teren propriu?
Nu joaca banii, joaca echipa. Cei care au fost adusi la Poli trebuie sa constientizeze ca scopul nostru este sa castigam trofee.

Aveti jucatori pe care sunteti suparat?
Toata lumea este suparata si vinovata. Si eu am greselile mele, dar de acum inainte trebuie sa ne apucam de treaba, sa vedem ce e de facut si ce trebuie schimbat. Ma surprinde insa ca toata lumea nu se uita si in partea cealalta. Timisoara, cum se apropie acolo sus, nu este lasata sa joace. Noi trebuie doar sa participam. O sa ne scriem pe frunte "participanti", pentru ca mai mult nu se poate.

Ce aveti sa-i reprosati lui Sorin Corpodean?
Eu nu am pronuntat nici un nume. Nu e treaba mea sa fac lucrul asta, dar nici nu pot sa raman impasibil cand vad ca munca noastra nu da roade fara ca jucatorii mei sa fie vinovati. E rusinos ca nu suntem lasati sa jucam.

In aceste conditii, mai poate Timisoara spera la performanta sau va ramane in continuare doar la statutul de echipa frumoasa?
O echipa frumoasa trebuie sa castige trofee, nu doar sa fie iubita de public. Cert e ca Timisoara nu este lasata sa joace. S-a revenit la niste lucruri urate, din trecut. O sa ma gandesc foarte bine la ce trebuie sa fac, pentru ca Poli nu poate creste din cauza altora. Cum vrea o echipa din provincie sa scoata capul, imediat i se pun piedici.

Va ganditi si la o decizie radicala?
Vreau sa stau si sa ma gandesc. Acum sunt foarte suparat. M-au dezamagit foarte multe lucruri.

Urmeaza returul dintre Steaua si Rapid.
Pe mine ma intereseaza doar echipa mea. Restul nu ma priveste.

OV. PETRE, ELIMINAT AIUREA
Desi au beneficiat de penalty inca din minutul 3, gazdele ii reproseaza arbitrului Corpodean ca le-a "ciupit" tot timpul, fragmentand jocul de multe ori. In plus, eliminarea lui Ovidiu Petre a fost una absolut gratuita. Timisoreanul l-a atins cu mana pe piept pe Nicolae Grigore, care a cazut teatral, facandu-l pe Sorin Corpodean sa scoata din buzunar cartonasul rosu. Tonul reprosurilor la adresa "centralului" a fost dat de directorul executiv Ion Craciunescu.

A FOST IERI LA ANTRENAMENT
Banatenii au iesit sifonati dupa derby-urile cu Dinamo, Steaua si Rapid, cu Hagi pe banca, nereusind sa adune nici macar un punct. "Avem o strategie elastica, prin care ne putem permite si astfel de sincope", a spus relaxat Marian Iancu. Cu toate acestea, Regele s-a gandit sa renunte. Ieri-dimineata, toata lumea s-a linistit atunci cand Hagi a condus antrenamentul lui Poli. Fara ungurul Simek, insa, care a suferit o ruptura de ligamente, el ratand tot returul.
×
Subiecte în articol: sport