x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timişoara – Uta 2-0 :Vise de Ligă în alb-violet

Poli Timişoara – Uta 2-0 :Vise de Ligă în alb-violet

de Mihai Igirosanu    |    17 Mar 2008   •   00:00
Poli Timişoara – Uta 2-0 :Vise de Ligă în alb-violet
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

În ciuda rivalităţii dez­lăn­ţuite de cea mai aşteptată confruntare fotbalistică a vestului, Poli n-a avut nici o problemă în faţa rivalei din Arad.

În ciuda rivalităţii dez­lăn­ţuite de cea mai aşteptată confruntare fotbalistică a vestului, Poli n-a avut nici o problemă în faţa rivalei din Arad.

 

Deşi evită să o declare, in­vo­când motive legate de experienţă şi infrastructură, “violeţii” şi-au depus clar can­didatura în lupta pentru Liga Campionilor.

 

FERICIRE. “Dedic victoria tatălui meu. Echipa a arătat dife­renţa din clasament. Am avut puţine emoţii”, a declarat, la finalul partidei, patronul lui Poli, Marian Ian­cu. Referitor la situaţia din clasament, Iancu a spus că “jocurile sunt făcute”, menţionând că Steaua este favorită la locul doi. “Datorită celui mai bun coeficient pe care îl are în Europa, care îi asigură un adversar mai uşor în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Steaua este preferată să ocupe locul 2, după CFR Cluj. Oricum, nu suntem încă pre­gă­tiţi pentru Liga Campionilor. Vom juca în Cupa UEFA”, a mai precizat Iancu. “Sunt bucuros pentru rezultat, jucătorii au răspuns ce­rin­ţelor mele, scopul nostru a fost să nu pri­mim gol şi ne-a ieşit jocul pentru că am avut şi constanţă în viteză. Adversarii au fost cum ne-am aşteptat. Noi am echilibrat jocul, am avut o viteză constantă şi ne-am ferit de situaţii standard, cum sunt loviturile libere. Echipa merge bine şi e un lucru îmbucurător. Sunt feri­cit că am controlat jocul. Nu mă gândesc la titlu, obiectivul meu rămâne cupele europene”, a declarat an­tre­norul ceh al lui Poli, Duşan Uhrin jr. Autorul primului gol, armeanul Arman Karamian, a spus: “Sunt fericit. Este o victorie importantă pentru echipă şi dedic golul marcat de mine tutu­ror suporterilor. Ştiu că pentru Ti­mi­şoara victoria cu UTA are o importanţă aparte”. 

 

Arădenii contestă arbitrajul

Antrenorul celor de la UTA, Marin Barbu, a avut de reproşat o fază brigăzii de arbitri. “Am venit să ne apărăm cu ardoare, dar am făcut din nou greşeli şi le-am dat şansa să dea două goluri. Cu mai mult curaj puteam să le punem probleme mari. A fost un fault la Mihuţ în careu, chiar şi comentatorii au spus asta, luaţi-o dumneavoastră cum vreţi. Nu am făcut un joc rău, dar dacă am fi fost mai concentraţi nu am fi făcut două cadouri adversarilor. Am avut şanse singuri cu portarul”, a spus Barbu. Mijlocaşul timişorenilor, Marian Aliuţă, şi-a cerut scuze pentru declaraţiile de dinaintea meciului, în care spunea că Poli vrea să o retrogradeze pe UTA. “Vreau să-mi cer scuze jucătorilor de la UTA şi chiar aş vrea să câştige tot şi să se salveze de la retrogradare. Vreau să rămână în prima ligă şi pentru că mi-ar place să mai jucăm astfel de derby-uri”. Şi patronul Marian Iancu s-a arătat interesat de situaţia arădenilor. “Sper ca domnul Bara să nu fie un nou Copos”. 

 

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport