x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Porumboiu: "Câştigarea Cupei ar fi istorie pentru Moldova"

Porumboiu: "Câştigarea Cupei ar fi istorie pentru Moldova"

24 Mai 2010   •   00:00

După un final de campionat slab, în care a dat cu piciorul prezenţei în Liga Campionilor, finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, speră ca echipa sa să salveze sezonul la ultimul meci, finala Cupei României cu CFR Cluj, şi să aducă primul trofeu pentru un club din Moldova.

"Câştigarea cupei nu ar fi istorie doar pentru Vaslui, ci şi pentru Moldova. Sună frumos clasarea noastră pe primul loc pe Moldova în această ediţie de campionat, dar nu e suficient. Lăcătuş trebuie să lucreze la mobilizarea echipei, a jucătorilor. Este greu de crezut că se ştie dinainte învingătoarea. Acum se joacă cu trofeul pe masă", a declarat Porumboiu.

Fostul ecuson FIFA nu se teme de arbitrajul din finală, în condiţiile în care la centru va fi Alexandru Deaconu. "Cu Deaconu la centru, eu cred că va fi un arbitraj corect. El şi cu Avram sunt cei mai buni acum la nivelul Ligii I şi nu sunt dintre cei care au făcut măgării. De aceea, nu am emoţii că se va întâmpla vreo nenorocire în finală. Ar fi culmea!", a mai spus Porumboiu.

Finala Cupei României Timişoreana, FC Vaslui - CFR Cluj, va avea loc miercuri, la Iaşi, de la ora 21:00.

×